Tribuna
Scriitorul Emil Hurezeanu îşi prezintă noul volum la Sibiu
Andra MARINESCU
1923 vizualizari
Scriitorul Emil Hurezeanu îşi prezintă noul volum la Sibiu
Emil Hurezeanu se întoarce acasă. Jurnalistul îşi va lansa cea mai nouă creaţie şi la Sibiu, vineri, ora 13.30, în Aula Magna a Facultăţii de Medicină a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu.


Lansarea volumului "Pe trecerea timpului. Jurnal politic românesc: 1996 - 2015" va avea loc în prezenţa rectorului ULBS, Ioan Bondrea, şi a scriitorului Andrei Pleşu, preşedintele Fundaţiei Noua Europă.
"Fiind sibian şi un partener care s-a implicat în viaţa universităţii, Emil Hurezeanu a ţinut neapărat să facă această prezentare de carte în cadrul universităţii noastre. Am invitat, în mod special, studenţii de la Jurnalism, astfel încât să poată să îi adreseze întrebări, să aibă o discuţie cu domnul ambasador", a spus Ioan Bondrea.
Cartea lui Emil Hurezeanu, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Republica Federală Germania, a mai fost lansată şi la Târgul de Carte Gaudeamus, de la Bucureşti.


comentarii
1 comentarii

Selectam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: sibnet@usa.com
sibnet
09.12.2015 10:22
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA