Continental
Tribuna
Scribul de marţi: Relaxare prin alertă ordonată (proiect de libertate)
Andrei ILENI
836 vizualizari
Scribul de marţi: Relaxare prin alertă ordonată (proiect de libertate)

Aşa ceva nu există, dacă luăm în calcul "excepţiile" permise prin relaxare. Cum să autorizezi o excepţie, prin impunerea protecţiei în afara spaţiului prin distanţare socială? Am spus că formula este asimtotică lingvistic, doar activată prin spaima suprapusă unei legislaţii care interpretează (dispune sau se răzvrăteşte tacit) ori de câte ori guvernul se relaxează, printr-un comunicat repetitiv: stai acasă şi viaţa îţi livrează, la domiciliu şi cu TVA inclus, virusul libertăţii.

E prea simplu. În laboratoarele întâmplărilor ordonate se amestecă formulele excepţiilor morale, religioase sau sociale. Într-o eprubetă nu intră începutul omenirii şi nu se pune dopul de pe sărutul unei icoane, şi nici viruşii nu sunt mai transparenţi prin reinterpretarea unei rugăciuni definitive.

Cum se comunică, relaxat, între viruşii cu o singură tulpină sinucigaşă? Prin conţinut şi impact. Sancţionarea vieţii e modul înţelept prin care o comunicare devine atemporală.

Suntem imuni prin excepţie. Nu gândim proiectele libertăţii fireşti. Citim vorbele premierului, prin care ni s-a transmis că suntem despăgubiţi (pecuniar), dar neapărat în şomaj tehnic (până se poate). Premierul este mai imun decât un amănunt: "Se va apela (sic!) la un instrument pentru persoanele care au fost în şomaj tehnic" şi susţine că guvernul glisează între 35 şi 45% din fondurile alocate "şi pentru anumite categorii de angajaţi şi după 1 iunie". Ce să pricepi, de ziua copiilor ordonaţi prin alertă educaţională?

Fiind constant şi monologat politic, premierul a spus o frază sinucigaşă: "Vom încerca să creăm stimulente pentru populaţia de vârstă adultă şi care revin(?) pentru reluarea activităţii" (13 mai, 2020, ora Orban fără fusul de sine).

Monologul premierului a relaxat pandemia propriului partid. În răspăr, într-o conferinţă de presă "mascată" şi-a dezvăluit limitele comunicaţionale (tragice prin morgă dubioasă), transpirând ca o expresie surprinsă "La doi paşi" de Cotroceni.

Titlul articolului se poate re-interpreta ca "Libertate prin relaxare publicitară". Un fost prezidenţiabil, şi atunci, şi acum fără cataramă la cureluşa creierului (sau a minţii) a recurs la autoinfectare, ca un kamikaze intrat în vria alertei dezordonate.

Şi-a convins consoarta să-l părăsească din domiciliul "relaxat"...

Nu vreau să înţeleg de ce mor caii înaintea pariului din loja guvernamentală a unui hipodrom fără câini de pază!

Intrarea în vigoare a unei Ordonanţe nu selectează viaţa. Este un P.S. vulnerabil între Constituţie şi legile organice: nimeni nu suportă autoimpunerea. Dacă alerta este ordonată, e un capriciu de libertate restrânsă.

Restul e libertate, cât cuprinde un proiect ordonat...


comentarii
1 comentarii

Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895 îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:
Diana Hanganut
20.05.2020 00:52
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia