Tribuna
Școlile private din Sibiu, închise până în 5 noiembrie. Raed Arafat: "Prezența fizică este interzisă, nimeni nu-i oprește să facă online”
Liuba STARII
1355 vizualizari
Școlile private din Sibiu, închise până în 5 noiembrie. Raed Arafat:

Instituțiile private de învățământ din Sibiu nu vor mai funcționa în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie. Prezența fizică a copiilor va fi interzisă, dar se pot desfășura cursurile în mediul online.

“Hotărârea de Guvern acum prevede că activitatea cu prezență fizică se suspendă pentru preșcolari și elevi în perioada de 25 octombrie – 5 noiembrie, în unitățile particulare de învățământ, inclusiv cele cuprinse în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară pe teritoriul României activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară”, a precizat, luni dimeneață, Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a specificat că deși prezența fizică e interzisă. Instituțiile private de învățământ pot să organizeze procesul educațional în mediul digital. Hotărârea a fost aprobată luni, 25 octombrie, în cadrul unei ședințe de Guvern.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA