Tribuna
Şcolile din judeţul Sibiu se pregătesc pentru un nou an. Lucrări de amploare la Liceul de Artă şi sală de sport nouă la Şcoala Nocrich
Andra MARINESCU
1072 vizualizari
Şcolile din judeţul Sibiu se pregătesc pentru un nou an. Lucrări de amploare la Liceul de Artă şi sală de sport nouă la Şcoala Nocrich
© Răzvan NEGRU
Unităţile de învăţământ din judeţul Sibiu se pregătesc pentru un nou an şcolar, care va începe în 9 septembrie. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, la toate şcolile şi grădiniţele au loc, în vacanţa de vară, lucrări de reparaţii şi întreţinere.


Conform lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IŞJ Sibiu, la unele unităţi de învăţământ se desfăşoară lucrări de amploare.
De exemplu, la Şcoala Gimnazială Nocrich se construieşte o sală de sport.
La Liceul de Artă Sibiu se construieşte o clădire nouă, iar Şcoala Gimnazială Laslea va fi mansardată.
La Şcoala Gimnazială "Ion Albescu" Boiţa, Şcoala Gimnazială Noiştat şi Şcoala Primară Netuş vor fi schimbate toaletele.
La Liceul Tehnologic "Onisifor Ghibu" Sibiu se lucrează pentru un sistem de supraveghere integrat.


Când începe şcoala şi când sunt programate vacanţele


Structura anului școlar cuprinde semestrul I (9 septembrie - 20 decembrie 2019) şi semestrul al II-lea (13 ianuarie - 12 iunie 2020).
După vacanța de iarnă, va fi vacanța de primăvară, programată în perioada 4 - 21 aprilie 2020, urmând ca elevii să intre în vacanța de vară din 13 iunie.
Suplimentar, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar beneficiază de vacanţă în săptămâna 26 octombrie - 3 noiembrie 2019.
Potrivit calendarului Ministerului Educaţiei Naţionale, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar se încheie în data de 29 mai 2020, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 5 iunie 2020.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia