Tribuna
SEVIS
Școlarii se întrec la concursul "Shakespeare School Essay Competition”
Liuba STARII
510 vizualizari
Școlarii se întrec la concursul

Asociaţia “Shakespeare School pentru Educaţie” organizează cea de-a 13-a ediţie a concursului naţional de creaţie în limba engleză “Shakespeare School Essay Competition”. Competiția este dedicată elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara.

Potrivit organizatorilor, participanții trebuie să scrie un eseu original, în limba engleză, cu titlul “Five valuable lessons I learnt în 2020” (“Cinci lecţii valoroase pe care le-am învăţat în 2020”).
Participanţii îşi pot înscrie eseurile gratuit, online, pe site-ul competiţiei, într-una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani, iar termenul limită de înscriere în concurs este 31 martie. Anunţarea câştigătorilor va avea loc pe 8 iunie 2021.
Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri live, în limba engleză, cu finaliştii. Concursul oferă celor 30 de finalişti premii constând în cursuri de limba engleză la “Shakespeare School”, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărţi, dicţionare, rechizite şi multe alte surprize.
De asemenea, cei care intră în concursul naţional de creaţie în limba engleză vor primi o diplomă de participare, pe care o pot folosi pentru a-şi completa portofoliul educaţional.
Tot în cadrul concursului,  profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi va primi un ‘Certificat de Excelenţă’ din partea “Shakespeare School”. Toţi profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum zece participanţi la “Shakespeare School Essay Competition 2020” vor primi un “Certificat de Merit”, iar judeţul cu cel mai mare număr de participanţi la competiţie va primi Trofeul “Shakespeare School Essay Competition”.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia