Tribuna
PNL
Școala Naturii în Natură marchează Săptămâna Verde pentru Școlari și Ziua Pământului în Dumbrava Sibiului
Școala Naturii în Natură marchează Săptămâna Verde pentru Școlari și Ziua Pământului în Dumbrava Sibiului
© Răzvan NEGRU

SĂPTĂMÂNA VERDE PENTRU ȘCOLARI (22 – 27 aprilie) și ZIUA MONDIALĂ A PĂMÂNTULUI (22 aprilie 2024) vor fi marcate de Școala Naturii în Natură și partenerii săi pe măsura importanței evenimentelor în Parcul Natural Dumbrava Sibiului, plămânul verde al sibienilor, cu un program special de circa 4 ore în fiecare zi, începând de la ora 10:00.

”Prin acest program diversificat dorim să transmitem un mesaj întemeiat privind rolul generațiilor tinere pentru participarea lor la cunoașterea, protejarea și salvarea mediului nostru înconjurător, pentru ca planeta noastră Pământ, ajunsă în mare pericol, să fie locuibilă și de către cei ce vin după noi!”, a transmis Bunicul Iosif Derzsi, coordonatorul Școlii Naturii în Natură.

Partenerii celor două evenimente sunt Ocolul Silvic Sibiu, Școala Generală nr. 6 din Sibiu, Colegiul „Octavina Goga” din Sibiu și cotidianul Tribuna.

 

 







comentarii
2 comentarii

Cea mai mare aberație Șaptamana Verde! Programul depinde de condițiile meteo. Daca ploua toată săptămâna se duce pe apa sâmbetei Săptămâna Verde.
22.04.2024 18:00
Exact!O tâmpenie impusă de alți tâmpiți de dincolo și noi gata! am pus botu'!
24.04.2024 15:04
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica