Tribuna
Şcoala Finlandeză din Sibiu îşi deschide, joi, porţile
Şcoala Finlandeză din Sibiu îşi deschide, joi, porţile
Joi, 23 ianuarie, Şcoala Finlandeză din Sibiu îşi deschide porţile. Evenimentul "Ziua Porţilor Deschise" este adresat părinților și viitoriilor școlari, care sunt așteptați la sediul SFSB de pe strada Dealului nr. 6 între orele 9- 14.


Sistemul de învățământ finlandez este recunoscut ca fiind unul din cele mai bune și eficiente din lume. Copiii din Sibiu au oportunitatea de a se dezvolta ghidați de acest sistem în cadrul Școlii Finlandeze.
Pentru ei și părinții lor, joi, 23 ianuarie, la Școala Finlandeză din Sibiu va fi Ziua Porților Deschise.
Între orele 9- 14, părinții şi viitorii școlari sunt așteptați pentru a lua un prim contact cu sistemul de învățământ finlandez.
"În timp ce părinților le va fi prezentată școala, dotările și programa de învățământ, copiii pot asista la o oră de curs. Urmând valorile sistemului de învățământ finlandez, la SFSB se urmărește ca fiecare copil în parte să își atingă potențialul maxim în funcție de propriul ritm de dezvoltare. Mereu elevul SFSB va fi încurajat să își dezvolte abilitățile și atitudinile care să îi permită învățarea pe tot parcursul vieții. Aceste principii de bază au ajutat la dezvoltarea Școlii pe parcursul celor patru ani de la înființare. Primii elevi învață acum în clasa a IV-a și se pregătesc de gimnaziu, tot în cadrul SFSB", spune conducerea Şcolii.
În acest moment, la Școala Finlandeză din Sibiu învață 153 de copii în trei clase pregătitoare, două clase a I-a, două clase a II-a, o clasă a III-a și o clasă a IV-a.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia