Tribuna
Sevis
Scarificări şi pietruiri pe 75.000 de metri pătraţi de străzi de pământ
Sorana MAIER
1635 vizualizari
Scarificări şi pietruiri  pe 75.000 de  metri pătraţi de  străzi de pământ

Primăria Sibiu a semnat la data de 22 mai contractul pentru serviciile de scarificare a străzilor de pământ din municipiul Sibiu.
Contractul semnat cu firma SC Geiger Transil­vania SA are un termen de valabilitate de patru luni şi prevede execuţia de lucrări de scarificare şi reprofilare cu adaos de material pietros, urmată de compactare pe o suprafaţă de 75.000 de metri pătraţi. Contractul prevede de asemenea plombarea gropilor izolate de pe străzile de pământ pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi. Valoarea acestor lucrări este de 896.226,29 lei, fără TVA.
În cadrul contractului Direcţia Tehnică va emite comenzi conţinând străzile pe care se va interveni.
Prima comandă va conţine următoarele străzi: Preot Bacca (parţial), Balanţei (parţial), Bratislava, Crinilor, Depoului, Drum Nou, Drumul Ocnei (parţial), Dulgherilor, Eschile (parţial), Gheţăriei, Măceşului, Mălinului, Mureşului, Oborul de Vite, Odessa, parcarea de pe strada Oştirii, Pinului, rampa Ştefan cel Mare, Tractorului (parţial), Traian, Târgu Cailor, Varului, Viorelelor şi Zidarilor.

comentarii
2 comentarii

Sibiul mileniului III
DINU
29.05.2015 10:28
si pe str.Plevnei trebuie plombate gropile!!!! acum este circulatie mult mai mare decind este inchisa str.Otelarilor.In numele locatarilor va rugam sa luati masurile necesare.
sibianca
29.05.2015 13:43
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia