Tribuna
Sevis
Scandal în magazinul Profi de pe strada Turnului: adolescent de 16 ani enervat de o vânzătoare, a amenințat-o cu toporul, apoi a distrus o mașină parcată
Laura BUCIU
1532 vizualizari
Scandal în magazinul Profi de pe strada Turnului: adolescent de 16 ani enervat de o vânzătoare, a amenințat-o cu toporul, apoi a distrus o mașină parcată

Un adolescent sibian în vârstă de 16 ani este cercetat penal de polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu și a fost reținut, fiind acuzat de amenințare, distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tânărul este bănuit că, în dimineața zilei de 24 martie, în jurul orei 07.00, în timp ce se afla într-un magazin alimentar din zona centrală a municipiului Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, folosindu-se de un topor, ar fi amenințat-o cu violența pe o angajată a magazinului, după care ar fi distrus componente ale caroseriei unui autoturism parcat în apropiere, lovind autovehiculul cu pumnii și picioarele.

Conflictul a avut loc în magazinul Profi de pe strada Turnului, iar tânărul a fost imobilizat de către agentul de pază al societății, fiind preluat ulterior de către polițiști.

În urma administrării probatoriului în cauză, sibianul a fost reținut luni pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează să fie prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Ordine Publică, Compartiment Poliție de Proximitate.

 

comentarii
1 comentarii

S-au umflat taratele în Praslea cel voinic!Traiul bun duce la turbare!
Armand
14.04.2021 14:50
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia