Tribuna
SEVIS
Scad ușor temperaturile și vin ploi torențiale de vară, la Sibiu
Scad ușor temperaturile și vin ploi torențiale de vară, la Sibiu
© Răzvan NEGRU

Vremea va fi răcoroasă la început de săptămână, iar cerul va fi variabil, temporar noros ziua când, izolat în zona de munte, se vor semnala averse de ploaie. Luni, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 23 de grade, iar cele minime între 8 și 10 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață

Marți, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Izolat, în zona de munte, vor fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 8 și 11 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață.

Miercuri, vremea se va încălzi și va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil. Pe arii restrânse în zona de munte și izolat în rest, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și scurte intensificări ale vântului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață.

Joi, vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse de ploaie ce pot avea și caracter torențial, însoţite de descărcări electrice și izolat de căderi de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia