Tribuna
Scad temperaturile, dar rămâne vreme bună, în Sibiu
Scad temperaturile, dar rămâne vreme bună, în Sibiu

Săptămâna aceasta va fi mai răcoroasă decât cea care a trecut și vor veni și ploi cu grindină.

Luni, vremea va fi călduroasă dar va deveni instabilă începând cu orele amiezii, precum și în cursul serii și nopții. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi va prezenta înnorări accentuate și se vor semnala averse torențiale, însoțite de frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt ce temporar vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și pe arii restrânse 40 l/mp, mai ales în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări însoțind aversele. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 32 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade.

Marți, vremea va fi instabilă și se va răci. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse de ploaie ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. Local cantitățile de apă vor fi însemnate, de peste 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ce pot lua și aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade.

Miercuri, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, când local se vor semnala averse de ploaie, însoțite izolat de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale de peste 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 11 și 14 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul județului.

Joi, vremea se menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Izolat după-amiaza vor fi condiții de averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceată.

Vineri și în weekend, vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. Izolat după-amiazele în zona de munte se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice.

Foto: Răzvan NEGRU






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA