Tribuna
PNL
Șase oferte pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraș
Șase oferte pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraș

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că au fost depuse șase oferte pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraș, în lungime de 16,26 km.

„Șase oferte depuse pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraș! Constructori și proiectanți din România, Turcia, Georgia și Ucraina au înaintat oferte pentru Tronsonul de 16,26 km dintre Sâmbăta de Sus, municipiul Făgăraș și Drumul de legătură cu DN1”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El precizează că antreprenorii care vor câștiga contractul de 1,16 miliarde de lei vor avea la dispoziție maximum 48 de luni - 12 luni proiectare, 36 de luni execuție- pentru finalizarea lucrărilor.

„Autostrada Sibiu – Făgăraș (68 km), a cărei construcție urmează să fie finanțată din fonduri europene, va asigura accesul pe rețeaua de transport europeană TENT - Comprehensive”, încheie Grindeanu. (L. B.)


comentarii
1 comentarii

Romanii cu gargara , -ieuropenii cu banii- turci si altii -cu munca-- iar noi ne indatoram la banci calici ce sunteti -- MAI voi romanasilor nu mai stiti sa munciti nu mai aveti creier sa ganditi???? vreti salarii mari pensii mai bune dar romanii nu mai muncesc asa ca bani la buget nema -- deci nu mai visati cai verzi pe pareti-- in curand veti murii de foame si vor ramane in viata doar tradatorii si vanzatorii de neam si tara -- mai votati scursuri si veti vedea
01.12.2022 01:06
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica