FITS 2024
Tribuna
Săriţi fraţi "verzi", s-au bălegat emisiile de carbon pe trotuar!
Dumitru CHISELIŢĂ
2669 vizualizari
Săriţi fraţi

 

Adică nu ajunge că stratul de ozon (văd că fetişul ăsta a cam pierit din discursul "verzilor"). Nu ajunge că claimet-ceingi şi încălzirea globală. Nu ajunge că, după minţile creţe de pe la sărmana Europă (săraca, ce s-a ales de tine), cam tot ce e fiinţă vie utilă omului (inclusiv omul), atentează la bunul mers digital al Naturii 5G şi AI, mai ales prin respiraţie şi pârţâit, contribuind la creşterea emisiilor de carbon, stronţiu, cianuri şi alte chimicale.

Despre cine e vorba în propoziţie? Păi despre cel mai mare flagel de la invazia tătară din 1241 încoace: animalele de casă numite bovine sau ovine, pe care Noua Lume nu le mai agrează, din care cauză vor să te pună să mănânci goange, nu carne.

 

Ei bine pe lângă aceste atâtea atentate la adresa lumii civilizate şi smarte, iată că aceste animale că altfel nu le putem spune, au făcut caca şi pe Marea Investiţie numită... Numită... Adică breteaua aia dintre Turnişor şi Sibiu care taie câmpul numit sugestiv Câmpşor viitor Dezvoltătorel Imobiliăraş. Bun, acum ai făcut un drum, faci şi trotuar. Ai făcut trotuar, faci şi pistă de biciclete (apropo, WC-uri publice cu pistă de biciclete când facem?). Mi-am zis când am văzut imaginea că Sibiul este cunoscut în continuare pentru brânza "de Sibiu" oricât s-ar screme să arate că e şi altceva, deci e normal ca în jurul lui să ai o bogăţie de turme de oi care nu am idee ce pasc, că pe câmp creşte mai mult moloz, folii de nylon, plase stricate şi peturi, decât iarbă şi trifoi. Mai cresc şi câini care sar la om, dar aici subiectul e altul. Să nu vă miraţi că, pe lângă rahaţii de câine din zona super-civilizată, pe la margini mai vezi şi căcăreze sau balegi. Oricum nu le va aduna nimeni de acolo, nu le vei lua pe talpă că oricum nu prea umblă omul pe acolo nici pe jos, nici cu bicla aşa că în 2-3 luni se vor integra în peisaj. Plus că uite un detaliu: nu s-au aşa pe pista de biciclete. Deci cei 2- 3 biciclişti care mai trec pe acolo nu trebuie să-şi facă vreo grijă că uite cineva are respect. Noa verzilor, vi s-au bălegat emisiile de carbon pe trotuar. Izolaţi locul.

 

comentarii
6 comentarii

Minunata lume progresista:

Mii de fermieri olandezi protestează împotriva restricțiilor climatice viitoare - partidul Mișcarea Cetățenească a Fermierilor și susținerea unei politici la scară umană.

În ciuda blocajelor impuse de către armată și a numeroase arestări, în orașul olandez Haga a avut loc sâmbătă un protest la care au participat aproximativ 10.000 de fermieri olandezi, care au sfidat o interdicție guvernamentală.

Fermierii, care protesează împotriva închiderii obligatorii propuse a aproximativ 3.000 de ferme la nivel național, luptă și împotriva obiectivelor de reducere a azotului, care, potrivit lor, vor afecta agricultura în mod inechitabil și într-un ritm care poate duce la ruină. Acțiunea vine după un protest similar a fermierilor belgieni, desfășurat săptămâna trecută la Bruxelles.

Keean Bexte de la Counter Signal a intervievat-o pe purtătoarea de cuvânt Eva Vlaardingebroek la demonstrație, care a avertizat că exproprierea fermierilor va cauza probleme serioase legate de aprovizionarea cu alimente în al doilea cel mai mare exportator de alimente din lume.

Vlaardingebroek, care a devenit o reprezentantă a fermierilor, afirmă că mica țară Olanda este un stat pilot pentru proiectul Forumului Economic Mondial de deposedare a producătorilor de alimente.

Acest nou protest a avut loc chiar înainte de alegerile provinciale și pentru Consiliul Olandez al Apelor, programate pentru 15 martie. Fermierii olandezi s-au adunat în jurul unui nou partid politic, Mișcarea Cetățenească a Fermierilor, care este pe punctul de a ocupa locul doi în media națională a sondajelor.

Înființată în 2019, Mișcarea Cetățenească a Fermierilor este un partid a cărui filosofie se bazează nu pe dihotomia stânga/dreapta, ci pe valori precum vecinătatea și comunitățile la scară umană, scrie LifeSiteNews, într-un articol în care prezintă mișcarea. Liderul lor, Caroline van der Plas, s-a adresat de două ori presei pentru a critica abordarea prim-ministrului olandez Mark Rutte, fost manager corporatist al gigantului alimentar global Unilever.

În cel mai recent videoclip al ei de campanie, lansat pe Twitter în limba olandeză, susține apariția unei politici care sprijină oamenii obișnuiți, excluși în prezent din procesul politic.

Problemele pe care le prezintă Van der Plas sunt familiare oricăror oameni care au asistat la distrugerea treptată a societății lor și la transformarea politicii într-o tehnocrație managerială distanțată față de popor.

Cetățenii nu își mai pot plăti facturile. Elevii nu mai pot lua autobuzul școlar, polițistul comunitar a dispărut, fermierul nu mai poate cultiva – nimic din toate acestea nu mai poate ignorat. Apoi cabinetul lui Rutte și Kaag se întreabă de ce s-a prăbușit încrederea oamenilor în politică.

Numele pot fi schimbate de cititor cu cele ale propriilor politicieni, întrucât ideologia și practica politicii sunt identice în întreg Occidentul. Este o formă de administrație care consideră umanitatea drept o problemă de management la scară de masă și care, în mod intenționat, nu are contact cu oamenii obișnuiți. Pentru tehnocrat, viața comunitară la scară mică constituie o anatemă, dar este locul în care trăiesc oamenii independenți, cumsecade și cu frică de Dumnezeu.

Detalii pe ActiveNews.ro
Alte stiri
15.03.2023 15:35
"Adică nu ajunge că stratul de ozon"...ce!!!???
Corny
15.03.2023 16:45
In ultima saptamana am tras la rachete de s-a cutremurat blocul... Plus miasma... Cred ca trebuie sa ma aresteze, am eliminat prea multe noxe...
Bibicu
15.03.2023 18:10
Bibicu-- eu zic sa mergi in ucraina o sa se sperie rusii de rachetele tale si vor cere pace-- In ceace priveste poza din articol-- in America sa ajuns atat de jos incat nu animalele fac caca pe trotuar ci chiar oameni( daca pot sa-i mai numesc asa)-- no acum sa vina verzii aia si sa faca ordine atat pe trotuarul din Sighii cat si in marile orase a mega civilzatiei americane-- unde am ajuns -- Africa e mai civilizata-- Eu zic sa ia lectii astia (verzi de ciuda) de la -JAPONIA, MALAIEZIA -- unde munceste toata lumea si au respect fata de oameni si natura.
15.03.2023 19:09
Se pare ca miscarea fermierilor BBB au castigat alegerile locale in tarile de jos.Vom vedea mai departe.Taranii"boeren"protesteaza de aproape dpi ani.Apropo,Haga sau Den Haag nu este oras,nu a fostdeclarat niciodata oras.
Corbul
16.03.2023 21:14
Eu mi-am facut mea culpa... Cred ca am un sistem digestiv sanatos... Ce-or vor ecologistii astia de la noi?!
@19:09
17.03.2023 22:45
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica