Continental
Tribuna
Șapte mașini avariate pe Aleea Buia de un șofer beat și fără permis
Laura BUCIU
1134 vizualizari
Șapte mașini avariate pe Aleea Buia de un șofer beat și fără permis
© Răzvan NEGRU

Șapte mașini au fost avariate, în timpul nopții de marți spre miercuri, pe strada Aleea Buia, din Sibiu, de un șofer băut, care nu avea permis și care a pătruns pe contrasens.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3.00, când polițiștii de ordine și siguranță publică au observat că, pe strada Dorului, un autoturism era condus cu viteză, iar la vederea echipajului de poliție, șoferul a pătruns pe Aleea Buia nerespectând semnificația indicatorului „Acces interzis” și avariind 7 autovehicule parcate.

Polițiștii rutieri care au intervenit imediat și au constatat că în autoturism se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 26 de ani, din Cristian.

„Cei doi nu au recunoscut că ar fi condus autoturismul, motiv pentru care ambii au fost testați  alcoolscopic. Rezultatele au fost de 0,96 mg/l, respectiv 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul testat la urmă neavând  nici permis de conducere. De asemenea, cei doi au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice  în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului, urmând a se stabili cine a fost la volan în momentul producerii tamponărilor și a se stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestor evenimente. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia