Tribuna
Șapte din cele nouă facultăți ale ULBS și-au ales noii decani. Concursul se va repeta la Drept și Științe Economice
Andra MARINESCU
3353 vizualizari
Șapte din cele nouă facultăți ale ULBS și-au ales noii decani. Concursul se va repeta la Drept și Științe Economice
© Arhiva TRIBUNA
Șapte din cele nouă facultăți ale Universității "Lucian Blaga” din Sibiu și-au ales decanii pentru următorii patru ani. Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Economice nu au încă un decan ales, iar în acest caz concursul pentru cele două unități se va relua.

 

Astfel, cei șapte candidați declarați “reușiți” în urma concursurilor din perioada 16 – 18 martie sunt: conf. univ. dr. Daniel Buda la Facultatea de Teologie, conf. univ. dr. Dragoș Varga la Facultatea de Litere și Arte, prof. univ. dr. Daniel Mara la Facultatea de Științe Socio – Umane, prof. univ. dr. Sever Gabriel Racz la Facultatea de Inginerie, prof. univ. dr. Camelia Sava la Facultatea de ȘAIAPM, conf. univ. dr. Florin Daniel Sofonea la Facultatea de Științe și conf. univ. dr. Sorin Radu Fleacă la Facultatea de Medicină.

La Facultatea de Drept nu a fost declarat “reușit” în urma concursului niciun candidat dintre conf. univ. dr. Maura Daiana Vesmaș, actualul decan al Facultății, și conf. univ. dr. Cristina Oneț.

La Facultatea de Științe Economice, concursul nu s-a putut desfășura, în competiție înscriindu-se un singur candidat, respectiv conf. univ. dr. Cristina Tănăsescu. Regulamentul de alegere a decanilor “cere” cel puțin doi candidați în cursa pentru conducerea unei facultăți.

Potrivit calendarului ULBS, în 26 martie este programată Ședința ordinară a Senatului Universității pentru validarea decanilor declarați reușiți în urma concursurilor.

În ceea ce privește procesul de desemnare a prodecanilor, el se va desfășura în luna aprilie, în conformitate cu Regulamentul de desemnare a prodecanilor pentru mandatul 2020 – 2024.

 

 


comentarii
2 comentarii

Varga decn la Litere?!
20.03.2020 08:05
E decan la litere interculturale Varga.
Daca mai pacaliți cititorii cu poze expirate gen Terian- Decanat, că omul este prorector, vă arestează.
20.03.2020 11:56
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA