Tribuna
AFF
"Săptămâna Părintelui Arsenie Boca”, desfășurată de Organizația Tinerilor din Sibiu

Organizația Tinerilor din Sibiu îi invită pe sibieni și nu numai în perioada 22-29 noiembrie, să participe la “Săptămâna Părintelui Arsenie Boca”. În cadrul acesteia, se vor desfășura conferințe tematice și vor fi publicate mai multe materiale informative despre Părintele Arsenie Boca.

“Bogăția sfântă a unui suflet nu stă ascunsă sub obroc, ci luminează peste om, peste loc și peste veac. Odată dobândită, ea împrăștie bucuria veșniciei pretutindeni. Asemenea, și Părintele Arsenie Boca, prin cuvânt și faptă luminate, continuă să lucreze în viața oamenilor care-i primesc teologia în mod real și conștient. Model de credință și de luptă care nu poate fi uitat în negura timpului, Părintele Arsenie Boca atrage ca un magnet mii de oameni care vor să îl cunoască. În preajma aniversării sale cerești, vă propunem să facem cunoștință cu acest Stâlp al Ortodoxiei românești prin mai multe evenimente online”, spun reprezentanții Organizației Tinerilor din Sibiu.

Săptămâna Părintelui Arsenie Boca” a debutat luni, 22 noiembrie, cu Paraclisul Maicii Domnului online, urmat de un cuvânt de învățătură despre Părintele Arsenie Boca al Părintelui Mihail Lupescu de la Mănăstirea Oașa. Azi, 23 noiembrie, de la ora 20, Părintele Ciprian Negreanu, duhovnicul ASCOR Cluj, va vorbi despre Părintele Arsenie Boca într-o conferință intitulată „Adevărata pocăință - să nu cauți mângâiere la oameni”. Joi, 25 noiembrie, de la ora 19, Înaltpreasfinția Sa Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, va discuta despre „Părintele Arsenie Boca – omul lui Dumnezeu”. De asemenea, în fiecare zi din „Săptămâna Părintelui Arsenie Boca”, pe paginile de Facebook și conturile de Instagram ale organizatorilor, vor fi distribuite mai multe materiale despre Părintele Arsenie Boca. Pentru mai multe detalii legate de eveniment și de activitățile Organizației Tinerilor din Sibiu, pot fi accesate pagina: https://www.facebook.com/otsibiu/

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA