Tribuna
SEVIS
"Săptămâna lui Dragobete" la Muzeul ASTRA
© Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA anunţă că va organiza, în perioada 20-26 februarie, "Săptămâna lui Dragobete". "Inițiativa va avea două coordonate, una destinată cuplurilor de îndrăgostiți, cealaltă pregătită special pentru copii cu spirit de inițiativă. Mai precis, timp de o săptămâna toți îndrăgostiții & copii vor putea participa astfel la două concursuri cu premii special pregătite pentru Sărbătoarea Dragobetelui", transmite comunicatul CNM ASTRA.

"Primul concurs este unul care cuprinde mai multe elemente vizuale, care reliefează patru povești de dragoste vechi de peste un secol . Este vorba despre  patru fotografii din arhiva Muzeului ASTRA, bine ascunse în diferite case tradiționale din muzeu. Cuplurile de îndrăgostiți trebuie să recreeze, practic, în felul lor, cele patru imagini din trecut și să se fotografieze ca atare. Imaginea aleasă să-i reprezinte, trebuie postată apoi pe eventul   "Saptamana lui Dragobete" de pe pagina Muzeului ASTRA, iar cuplul care strânge cele mai multe likeuri va câștiga o ședință foto în Muzeul ASTRA, realizată de un fotograf profesionist".

Cei care vor să participe trebuie să dea Like și share paginii de facebook a Muzeului ASTRA, la adresa: https://www.facebook.com/muzeulastrasibiu, să descarce aplicația MUZEUL ASTRA APP de pe Magazin Play sau App Store, să folosească harta din secțiunea "În apropierea ta" si să găsească gospodăriile unde am ascuns poza aleasă de tine, Să reproducă imaginea și să încarce poza pe pagina de facebook a muzeului  https://www.facebook.com/muzeulastrasibiu în cadrul evenimentului ”Săptamana lui Dragobete” şi, nu în ultimul rând, să convingă mai mulți prieteni să le dea like pozei  ca să câștige…

"Dragobetele sau Sărbătoarea Dragostei, după tradiția românească, este denumit în unele zone și "Logodnicul păsărilor". Se spune că în această zi păsărelele își aleg perechea pe viață și încep să își construiască cuibul pentru viitorii pui. De aceea am pregătit la Muzeul ASTRA și un concurs si pentru cei mici! În perioada 20-26 februarie 2021, toți copii vigilenți care vor găsi cât mai multe cartonașe cu diferite păsărele, ascunse prin Muzeu, vor fi premiați cu o insignă de merit cu Muzeul ASTRA și vor primi titlul oficial de prieteni ai muzeului! Toți cei care se vor înscrie, vor avea parte de pliante speciale cu regulamentele concursurilor, pe care le vor primi la intrarea principală în Muzeul ASTRA", se mai spune în comunicat.
Acțiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

© Muzeul ASTRA

© Muzeul ASTRA


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia