Tribuna
Șantier în parcul Piața Cluj din Sibiu. Fântână arteziană, acces la internet, locuri de joacă și spații de recreere
Sorana MAIER
970 vizualizari
Șantier în parcul Piața Cluj din Sibiu. Fântână arteziană, acces la internet, locuri de joacă și spații de recreere
© Rareș BIȚU

Constructorii au început în această perioadă șantierul pentru modernizarea parcului din Piața Cluj, care va fi transformat într-un spațiu de recreere modern, cu locuri de joacă, spații de relaxare, o fântână arteziană, dar și dotări pentru acces la tehnologie.

Primăria Sibiu finanțează cu 1,3 milioane de lei investiția, pe care o realizează firma SC Atlassport SRL Târgu Mureș. Proiectul a fost propus de un sibian în cadrul programului de bugetare participativă.

Echipele de muncitori vor reabilita aleile existente, rețelele de apă și canalizare din zonă, iar iluminatului public va fi schimbat, vor fi montați stâlpi cu corpuri de iluminat cu LED, parte dintre ei urmând să fie dotați cu prize pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

În centrul parcului va fi amplasată o fântână arteziană. Locul de joacă va fi complet schimbat și împrejmuit pentru siguranța copiilor. Va fi dotat cu echipamente pentru copii cu vârsta de la 3 ani și până la 12 ani, cu leagăne, cățărătoare și jocuri pe asfalt și va fi creată o zonă de workout.

În parc vor fi și bănci, câteva mese, rastele pentru biciclete și coșuri de gunoi și va fi instalat un hotspot care va asigura internet wireless gratuit cetățenilor care vin în parc.

Termenul de amenajare a acestei zone este de 75 de zile de emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 

 

© Rareș BIȚU
© Rareș BIȚU
© Rareș BIȚU
© Rareș BIȚU
© Rareș BIȚU
© Rareș BIȚU
© Rareș BIȚU






comentarii
3 comentarii

penibila campanie electorala a bunicii
de ce nu ati inceput acum 2 ani de exemplu?nu era campanie................hahaha
adi3
29.06.2020 16:16
un articol adevarat ar dezvalui numele cetateanului care maram a facut propunerea, precum si numele angajatului Primariei care locuieste in zona si are copii care vor beneficia de lucrare. Ca sa stim cui sa multumim
pentru adevar
29.06.2020 17:59
Noi românii nu ne mai facem bine. Suntem bolnavi cu capu'. Proiectul chiar a fost depus de un cetățean din zonă, fără nici o legătură cu primăria și a participat la acel concurs de bugetare participativă. Noi, vecinii din zonă, l-am votat, a câștigat bugetarea și acum este implementat. Mulțumim doamnei Maria Ostrovăț pentru minunata inițiativă.
Adevarul de care suntem orbiti
29.06.2020 20:15
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia