Tribuna
PNL
ADVERTORIAL
Sănătatea sibienilor are prioritate!
ADVERTORIAL
703 vizualizari
Sănătatea sibienilor are prioritate!

Pentru noi, echipa #CatalinStanciu, sănătatea sibienilor reprezintă o prioritate absolută în contextul dezvoltării economice și sociale a orașului și a viitoarei zone metropolitane. În acest sens venim cu trei proiecte pe care le considerăm vitale pentru sibieni:

  • Construirea unui spital municipal cu unitate de primiri urgențe, pe un teren al primăriei, este proiectul nostru major. Prin crearea acestei noi infrastructuri spitalicești dorim să creștem accesibilitatea polulației la servicii medicale de calitate  și să îmbunătățim substanțial confortul pacienților.

  • Suplimentarea numărului de centre de permanență la nivelul muncipiului Sibiu pentru o mai bună acoperire a nevoilor de servicii de urgență de mică complexitate și care nu necesită în mod obligatoriu prezentarea în unitatea de primiri urgențe a spitalului (zona Cireșica, zona Țiglari, zona Vasile Aron).  

  • Completarea rețelei existente de cabinete medicale prin înființarea de noi cabinete în cadrul tuturor creșelor, grădinițelor, școlilor și liceelor din municipiul Sibiu. Acestea vor fi dotate corespunzător și vor fi deservite de personal medical specializat, care va asigura asistența medicală preventivă în contextul actualei pandemii Covid-19.

”Pentru noi campania electorală reprezintă o competiție de proiecte propuse de candidați, în vederea îmbunătățirii calității vieții sibienilor, dar și în vederea dezvoltării urbane a municipiului Sibiu și a viitoarei zone metropolitane. În acest sens reiterez invitația la dezbatere față în față între toți candidații pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, dezbatere ce poate fi găzduită și moderată exemplar de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.”, explică Cătălin Stanciu, candidatul PSD Sibiu pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.

comentarii
2 comentarii

De 30 de ani sanatatea e pe val in Romania, noroc cu psd .
21.09.2020 23:26
E la mintea cocosului ca -SANATATEA- e prioritatea fiecarui individ -- deci nici o noutate dar --institutiile pentru ocrotiraea sanatatii -- adica --spitale, clinici farmacii -- trebuie sa fie prioritare i-- tema de casa pentru cei ce ajung la conducerea tarii si judetelor --DAR---- vorba lunga e una si punerea in practica a vorbelor e alta -- Si dau crezare tuturor ce se perinda pe la carme-- Industria locala -- distrusa de neo comunisti si liberali asa ca la buget vin prea putini banuti -- Intai lasati liber celor ce vor sa investeasca -- ma refer la cei autohtoni fiindca strainii vor lua smantana iar cu zer nu faci mare branza
eu
22.09.2020 00:37
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia