Tribuna
Salvatorii SMURD din Sibiu vor folosi două motociclete pentru intervenții rapide
Salvatorii SMURD din Sibiu vor folosi două motociclete pentru intervenții rapide

Salvatorii sibieni au la dispoziție, de acum înainte, două motociclete pentru a putea interveni rapid și eficient. Acestea vor fi folosite pentru a reduce timpul de intervenție care, uneori, crește din cauza aglomerațieie din trafic ori a zonelor greu accesibile.  

”Duminică a avut loc ceremonia dedicată operaționalizării motocicletelor SMURD în județul Sibiu, în prezența șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat doctor Raed Arafat, a domnului Prim-Adjunct al Inspectorului General Col. Dr. Ing. Florea Constantin și a Prefectului județului Sibiu domnul Mircea Dorin Crețu. Cele două motociclete SMURD sunt achiziționate de Fundația pentru SMURD, în parteneriat cu LIDL România și fac parte dintr-un program național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție urbană, capabile să scurteze timpul de răspuns la cazurile grave. 

Odată cu operaționalizarea motocicletelor SMURD, putem afirma cu încredere că am mai făcut un pas în procesul de îmbunătățire a calității serviciilor pe care le oferim comunității. Având în vedere că Sibiul este un oraș istoric, ce are o multitudine de zone, de la unele aglomerate până la unele greu accesibile pentru ambulanțe, operaționalizarea motocicletelor vine cu un plus de eficiență, reducând timpii de răspuns la cazurile medicale din astfel de zone, cazuri în care fiecare secundă, fiecare minut sunt cruciale. Ne dorim și lucrăm permanent la îmbunătățirea modului în care intervenim și gestionăm situațiile de urgență cu care ne confruntăm zi de zi, iar pe această cale mulțumim tuturor celor care sprijină acest demers pentru că au înțeles că rolul nostru este unul foarte important: acela de a salva vieți”, au transmis reprezentanții ISU pe pagina de socilaizare a instituției. 

 comentarii
1 comentarii

Doi paramedici sunt mai plini. Oare nu se depășește normativul de carburant? Principalul ca sunt sfințite!
02.04.2024 14:37
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA