FITS 2024
Tribuna
Salvatorii sibieni, pe podium la Competiția Națională de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat
Salvatorii sibieni, pe podium la Competiția Națională de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat
© Sursa: Facebook ISU Sibiu

La faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, organizată în acest an la ISU Harghita, în perioada 4-6 iunie, echipa sibiană a urcat pe podium, câștigând locul III. 

„Nu a fost doar o simplă competiției, a fost o adevărată demonstrație de profesionalism, dedicare, promptitudine și empatie. Ne mândrim cu echipa de descarcerare și prim ajutor care a reprezentat ISU Sibiu în această competiție strânsă și plină de provocări imprevizibile. 

Lotul ISU Sibiu a fost format din: 

Comandant de echipaj - Plt. Gheorghiu Raul

Servanți - Plt. Adj. Șef Severin Șerban și Plt. Adj. Șef Stănilă Adrian

Paramedici - Plt. Nița Maria, Plt. Mionici Iulian, Plt. Stănculeț Sandu 

Șef de lot - Plt. Dudaș Dragoș 

Ei sunt cei care au reprezentat ISU Sibiu și au demonstrat încă o dată că munca în echipă, colaborarea permanentă aduc rezultate! Cei șapte salvatori s-au clasat pe podium, ocupând locul trei.  Fiecare membru a contribuit la succesul general al echipei și în final la reușita misiunii. Performanța lor nu doar că a demonstrat abilități tehnice și cunoștințe profunde, dar și o dedicare remarcabilă față de misiunea lor de a salva vieți. Această realizare servește drept inspirație pentru alți profesioniști din domeniul intervențiilor de urgență” se arată în postarea de pe pagina de socializare a ISU Sibiu.  (I.D.)

comentarii
1 comentarii

Locul 3 in viziunea Tribunei e atat de valoros incat locurile 1 si 2 nici nu mai trebuiau metionate. Felicitari salvatorilor de pe locurile 3,2,1 si celelalte!
Cititescu
09.06.2024 11:18
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica