Tribuna
"Salvatorii de Inimi" au terminat studiul la Polisano
Cea de-a doua ediţie a programului intensiv Erasmus+ "Saving Hearts", organizat de Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, în colaborare cu Spitalul European Polisano, Universitatea din Lund - Suedia şi Institutul de Cercetare Western Vascular Institute, din Irlanda, a ajuns la final. Participanţii îşi vor fi primi diplomele de absolvire astăzi, 29 iulie, ora 12, în Sala Senatului din clădirea Rectoratului.

Timp de două săptămâni, ei au luat parte la cursuri interactive, transmiteri live din sălile de operaţii ale Spitalului Polisano, prin sisteme de telemedicină, workshopuri în care au fost prezentate cele mai noi tehnologii în domeniile cardiovascular şi endovascular, precum şi tehnici imagistice de explorare a cordului, de diagnosticare şi tratament intervenţional al afecţiunilor cardiovasculare.
Potrivit organizatorilor, studenţii au avut, astfel, şansa de a se familiariza cu modul de lucru al echipei cardiovasculare multidisciplinare, alcătuită, după model european, din chirurgi cardiovasculari, cardiologi, anestezişti şi radiologi de prestigiu internaţional. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia