Tribuna
Salonul de Mobilă Sibiu revine la Redal Expo împreună cu Târgul Imobiliar de Construcții și Amenajări 2021
Salonul de Mobilă Sibiu revine la Redal Expo împreună cu Târgul Imobiliar de Construcții și Amenajări 2021
După un an de pauză se organizează din nou Salonul de Mobilă Sibiu și Târgul Imobiliar de Construcții și Amenajări. Evenimentul este unul cu tradiție în Sibiu, iar cei care își caută o locuință sau mobilă pentru a o amenaja, găsesc aici cele mai bune oferte. În acest weekend (17-19 septembrie) acestea revin la Sibiu cu prețuri de producător și oferte de dezvoltator.

 

Salonul de Mobilă de la Sibiu

este evenimentul care a "crescut" poate cel mai mult de la o ediţie la alta. În fiecare an, au venit mai mulţi producători, cu oferte din ce în ce mai bune. Ediţia de toamnă din acest an nu face excepţie, pentru că tot ce va fi prezentat aici va fi de cea mai bună calitate. "La fel ca și în ediţiile trecute, vor fi prezenţi atât producători români de mobilier cât și importatori de renume din industrie. Avem prezente nume de tradiţie deja cunoscute publicului sibian, dar și firme noi care expun pentru prima oară în cadrul evenimentului. De la calitate nu facem rabat în alegerea expozanţilor. Cei care vor veni în cele trei zile ale târgului vor găsi aici mobilier pentru toate încăperile unei case, mobilier modern, clasic, din pal sau lemn masiv, canapele, saltele, mic mobilier sau accesorii pentru mobilă, etc. Asta înseamnă că sunt satisfăcute toate gusturile și preţurile sunt pentru fiecare", spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Târgul Imobiliar de Construcții și Amenajări - TIS - Sibiu 2021

 Și poate tot acum e momentul să vă cumpăraţi și o locuintă. Pentru că în aceeași locaţie a Salonului de Mobilă va avea loc și Târgul Imobiliar *Construcţii și *Amenajări. Cele două evenimente merg mână în mână, pentru că sunt două domenii diferite, dar conexe. Dezvoltatorii imobiliari care vor fi prezenţi la Redal Expo vor veni și ei, cu siguranţă, cu preţuri promoţionale. Construcţiile pe care le veţi găsi aici se adresează și ele tuturor categoriilor de clienţi - locuinţe mai mari, mai mici, apartamente, case sau vile, în oraș sau la periferie.

"Dacă cineva își dorește o locuinţă vine la Târgul Imobiliar, iar după ce o găsește își poate căuta mobilă și decoraţiuni la Salonul de mobilă. Oferim astfel vizitatorilor posibilitatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în același timp. În plus, toate ofertele beneficiază de oferte de preţ, oferte valabile doar pe perioada târgurilor", adaugă Ioana Aldea.

Cele două evenimente vor avea loc între 17-19 septembrie la Redal Expo de pe strada Johann Sebastian Bach. Expoziţiile vor fi deschise vineri și sâmbătă de la 10 la 19, iar duminică de la 10 la 18. Intrarea este liberă cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecţie anti-Covid aflate în vigoare.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA