Tribuna
PNL
Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar de la Redal Expo încep vineri
Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar de la Redal Expo încep vineri

A şasea ediţie a Salonului de Mobilă şi a Târgului Imobiliar de la Redal Expo se desfăşoară de vineri până duminică, iar intrarea va fi liberă.

Organizatorii au anunţat că "în perioada 11-13 octombrie 2019 va avea loc a VI-a ediţie a Salonului de Mobilă Sibiu într-un spaţiu expoziţional modern, localizat central, aproape de toate punctele de interes din Sibiu, respectiv Redal Expo Sibiu. Eveni­mentul se adresează publicului larg, acelora care doresc să-şi achiziţioneze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuţi din domeniu, la preţuri avanta­joase. Tematica evenimentului cuprinde pro­duse de mobilier clasic şi modern (dormi­toare, sufragerii, bucătării, camere pentru copii), precum şi canapele, fotolii, scaune şi saltele, obiecte decorative".

Târgul de la Redal Expo este singura expoziţie cu vânzare din domeniul imobiliar / construcţii / amenajări şi mobilă organizat bianual, primăvara şi toamna, la Sibiu.

La eveniment participă companii implicate în mod direct în producţia de mobilier, dar şi firme importatoare sau care reprezintă do­menii conexe.

"Numărul mare de expozanţi din domeniul construcţiilor, dezvoltării imobiliare, amena­jărilor interioare şi a mobilei va atrage un număr considerabil de vizitatori în toate cele trei zile de expoziţie. Astfel, dacă sunteţi în căutarea unei locuinţe, aici veţi găsi cu sigu­ranţă ceea ce căutaţi. Vor fi prezentate case individuale, apartamente mai mici sau mai mari sau chiar unele de lux, în majorita­tea zo­ne­lor din oraş şi împrejurimi. Dacă vă ho­tărâţi pentru achiziţionarea unui aparta­ment şi doriţi să îl amenajaţi, tot aici veţi găsi echi­pele potrivite reprezentate de firme de con­structii şi amenajări gata să va ofere cele mai eficiente soluţii. De asemenea, vor fi pre­zenţi reprezentanţi ai instituţiilor financiar-bancare care vă pot ajuta să găsiţi cea mai bună soluţie financiară pentru a reuşi să vă cumpăraţi locuinţa perfectă", spun orga­nizatorii.

Aşadar, sibienii şi nu numai ei, care au în plan schimbarea locuinţei şi a mobilierului, sau achiziţionarea unei locuinţe, îşi pot pune planurile în aplicare între 11 şi 13 octombrie la Redal Expo Sibiu.

"Am ales organizarea acestor târguri îm­preună deoarece sunt domenii conexe. Dacă cineva îşi doreşte o locuinţă vine la Târgul Imobiliar, iar după ce o găseşte îşi poate căuta mobilă şi decoraţiuni la Salonul de mobilă. Oferim astfel vizitatorilor posibi­litatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în acelaşi timp. În plus, toate ofertele beneficiază de oferte de preţ, oferte valabile doar pe perioada târgurilor", spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Intrarea vizitatorilor va fi liberă.

Programul expoziţiei este: vineri şi sâmbătă între 10 şi 19 şi duminică între 10 şi 18.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia