Tribuna
Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar de Construcții şi Amenajări au revenit, în weekend, la Redal Expo
Dumitru CHISELIŢĂ
796 vizualizari
Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar de Construcții şi Amenajări au revenit, în weekend,  la Redal Expo
După o absenţă de un an, cauzată de restricţiile generate de pandemia de Covid 19, în ambianţa specială a Redal Expo de pe str. J.S. Bach s-a redeschis cel mai important eveniment de pe piaţa de profil din Sibiu: Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar de Construcții şi Amenajări. Cei interesaţi în a vedea ultimele trenduri în producerea de mobilier sau amenajări interioare ori a lua pulsul dinamicei pieţe imobiliare sibiene au aici la dispoziţie cele mai bune şi consistente oferte. Târgul era organizat, până înainte de restricţiile pandemice, bianual, primăvara şi toamna, însă organizatorii speră ca, în timp, să se revină la acest model.

Astfel, Salonul de Mobilă de la Sibiu este un eveniment care se află, încă de la prima sa ediţie, pe un trend ascendent atât ca ofertă şi calitate a acesteia cât şi ca prezenţă. Aici expun nume care deja au devenit un standard în domeniu şi care sunt cunoscute sibienilor,  alături de firme noi care aici debutează înaintea clienţilor şi vizitatorilor.
Salonul de Mobilă aduce, în cele trei zile ale târgului, mobilier pentru orice încăpere a locuinţei, vilă, casă sau apartament, în stil clasic sau modern, din lemn masiv sau pal, pentru toate gusturile şi toate posibilităţile financiare.

În acelaţi timp şi în acelaşi loc, tot în această perioadă, are loc Târgul Imobiliar de Construcţii și Amenajări, unde dezvoltatorii imobiliari vor fi prezenţi la Redal Expo cu ofertele lor promoţionale. Eviudent că şi aici vor fi "acoperite" cerinţele şi posibilităţile unei categorii cât mai largi de clienţi, ofertele fiind cât mai diverse, atât ca structură – locuinţe mari sau mici, apartamente, case sau vile cât ţi ca aşezare în teritoriu: în oraș sau la periferia sa. Târgul Imobiliar aduce aici împreună atât agenţii imobiliare, companii, dezvoltatori, companii din domeniul construcţiilor şi al amenajărilor.  

Tot ce vrei pentru casa ta, inclusiv chiar casa.

"Ne bucurăm alături de publicul sibian pentru reluarea desfăşurării acestei expoziţii", a spus în deschiderea evenimentului, Ioana Aldea, managerul proiectului, care a mai adăugat că acest eveniment a devenit unul de tradiţie, multaşteptat de către publicul sibian care este din ce mai interesat de ofertele şi produsele de calitate propuse de expozanţii prezenţi aici, la Redal Expo.

"Încercăm astfel să punem la dispoziţie vizitatorilor toate ofertele ce fac parte din achiziţionarea unei locuinţe, de la alegerea ei, încheierea contractului până la amenajarea interioară şi alegerea decoraţiunilor. La fiecare ediţie avem alături de noi tot mai mulţi producători, cu oferte din ce în ce mai bune, cu produse de înaltă calitate, la preţuri de producător. La fel ca şi în ediţiile trecute, sunt prezenţi atât producători români d emobilă cât şi importatori de renume din industrie", a mai adăugat Ioana Aldea.

Evenimentul este organizat cu respectarea măsurilor de siguranţă sanitară necesare atât pentru sănătatea participanţilor şi vizitatorilor, cît şi pentru respectarea cerinţelor legale. Astfel, standurile de expunere sunt distanţate, la intrare se oferă măşti gratuit – în interior masca este obligatorie, există dezinfectant şi chiar activitatea barului din interior a fost restrânsă faţă de ediţiile anterioare mai ales în privinţa, care acum este servită doar ambalată.

"Expozanţii au venit într-un număr destul de mare, au răspuns afirmativ la invitaţia noastră,  unii dintre ei chiar aşteptau acest moment, reluarea evenimentului, dat fiind faptul ce este un eveniment de notorietate în Sibiu, mult aşteptat de public", ne-a mai spus Ioana Aldea, managerul proiectului.  

Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar de Construcții şi Amenajări sunt organizate de Sibiu Expo Events împreună cu Redal Expo şi se desfăşoară între 17 şi 19 septembrie la Redal Expo de pe strada Johann Sebastian Bach. Expoziţiile vor fi deschise vineri și sâmbătă de la orele 10 la 19, iar duminică de la 10 la 18. Intrarea este liberă cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecţie anti-Covid aflate în vigoare (masca obligatorie).

© Dumitru CHISELITA


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Anii Drumetiei

koenigfrankstahl

eeagrantsmediu

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA