Continental
Tribuna
Săliştenii, invitaţi să doneze sânge: "Donează sânge, salvează o viaţă"
Săliştenii, invitaţi să doneze sânge:

Locuitorii oraşului Sălişte şi ai satelor aparţinătoare sunt aşteptaţi marţi să doneze sânge, între orele 8:30 și 12:30, la Centrul Sportiv din localitate.
Campania "Donează sânge, salvează o viaţă" este iniţiată de Arhiepiscopia Sibiului, în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Sălişte şi Primăria Oraşului Sălişte.
Pentru a putea fi donatori de sânge, doritorii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: vârsta între 18-60 de ani, greutate peste 50 de kg; să nu fi suferit în ultimele 6 luni intervenţii chirurgicale; femeile să nu fie însărcinate sau în perioada de lăuzie; să nu ti consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 48 de ore înaintea donării; să nu fie în prezent sub tratament pentru: boli de inimă. hipertensiune, boli renale, boli psihice, boli hepatice, boli endocrine; să nu fi suferit de: hepatită, TBC, epilepsie şi alte boli neurologice, boli psihice, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă.
Informaţii suplimentare privind organizarea acţiunii de donare se pot obţine la numerele de telefon: 0769310680; 0746621887.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia