Tribuna
Săliştea şi-a cinstit eroii de Înălţarea Domnului
Săliştea şi-a cinstit eroii de Înălţarea Domnului

Ziua de 25 mai, sărbătoare cu dublă însemnătate - Ziua Eroilor şi Înălțarea Domnului, a fost cinstită la Sălişte atât de către autorităţi, cât şi de locuitorii săi.
Pentru cinstirea eroilor neamului au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei Orașului Săliște, Consiliului Județean Sibiu, Instituției Prefectului județului Sibiu, Garnizoanei Sibiu, Protopopiatului Săliște, Parohiilor Ortodoxe din Săliște, Liceului Tehnologic “Ioan Lupaș“ din Săliște, Asociației “Clubul Pensionarilor“ din Săliște, Asociației “Reuniunea Meseriașilor“ din Săliște, SC Servicii CL Săliște, SC Eco Mărginime S.A Săliște și din partea Ocolului Silvic ”Valea Frumoasei” Săliște.
Ceremonia s-a încheiat cu defilarea Detașamentului de Onoare al Unității Militare 01606 din cadrul Garnizoanei Sibiu .
Alte activitati dedicate acestei zile au fost slujba religioasă oficiată de preoții din Săliște și un spectacol de cântece și poezii patriotice, în interpretarea Corului Liceului Tehnologic “Ioan Lupaș “ din Săliște, dirijat de prof. Barbu Draga Mihaela.

  • "Îndemnul meu este să ne amintim mai des și cu mai multă recunoștință de eroii neamului și să ne educăm și copiii în spiritul respectului față de aceștia și față de valorile poporului nostru" a spus Horaţiu Dumitru Răcuciu, primarul oraşului Sălişte.

Primarul Răcuciu le mulțumește tuturor pentru participare și, în mod deosebit, comandantului Garnizoanei Sibiu, general de brigadă, prof. univ. dr. ing. Ghiță Bârsan, și comandantului Unității militare 01606, colonel dr. Dorin Alexandrescu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia