FITS 2024
Tribuna
Sala expozițională a Primăriei și Centrul de Informare Turistică vor fi reamenajate
Sala expozițională a Primăriei și Centrul de Informare Turistică vor fi reamenajate

Sala expozițională a Primăriei Sibiu, deosebită ca elemente arhitecturale și multifuncțională din punct de vedere al utilității, va fi reamenajată pentru a-i îmbunătăți funcționalitatea, dar și aspectul.

Această sală este utilizată de Primăria Sibiu ca spațiu expozițional, ca Centru de Informare Turistică, dar și ca spațiu pentru diverse conferințe și reuniuni organizate de instituție.

Primăria Sibiu a contractat realizarea documentației pentru reamenajarea acestei săli foarte solicitate, indicatorii tehnici și economici rezultați din acest studiu fiind supuși aprobării Consiliului Local Sibiu în ședința ordinară din luna octombrie.

În primul rând este prevăzută remobiliarea și dotarea corespunzătoare a Centrului de Informații Turistice prin achiziția și amplasarea mai multor aparaturi.

Va fi creat un nou front desk alcătuit din mai multe module de mobilier, vor fi achiziționate noi standuri și o vitrină pentru expunerea materialelor informative și de promovare, un ecran tip video wall și anexele necesare pentru funcționare, tablete pentru informarea turiștilor și un nou sistem de iluminat cu LED.

Următorul pas în acest proiect este organizarea procedurii de achiziție pentru dotări și lucrări.  

După reamenajare, Primăria Sibiu va achiziționa și un nou sistem de panouri expoziționale atât pentru sala mare, cât și pentru curtea interioară a Primăriei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica