Tribuna
S-a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu cu proiecții, mâncăruri, băuturi, căsuțe cu suveniruri și patinoar. Extinderea în curtea Muzeului Brukenthal, noutatea ediției
S-a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu cu proiecții, mâncăruri, băuturi, căsuțe cu suveniruri și patinoar. Extinderea în curtea Muzeului Brukenthal, noutatea ediției
© Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun de la Sibiu, cel mai important punct de atracție pentru sibieni și pentru turiști în perioada Sărbătorilor de Iarnă s-a deschis vineri, în prezența a mii de oameni veniți să se bucure de muzică, patinoar, produse de sezon și de aprinderea iluminatului festiv al Sibiului. 

© Târgul de Crăciun
 

 La ediția de anul acesta, peste 110 expozanți îi așteaptă pe sibieni și pe turiști cu numeroase produse, cadouri mâncăruri și băuturi de sezon, peste o treime dintre ei fiind pentru prima dată la Târgul de la Sibiu.

© Târgul de Crăciun

Noutatea ediției din acest an a Târgului de Crăciun este extinderea acestuia în curtea Palatului Brukenthal. La „Christmas at the Palace”, vizitatorii pot descoperi o alternativă la forfota publicului din Piața Mare. Vor putea cumpăra articole handmade, produse de patiserie, mâncăruri și se vor putea bucura de concerte. 

© Târgul de Crăciun

Cei care trec pragul Târgului de Crăciun se pot bucura de proiecții pe clădirile din Piața Mare, Atelierul lui Moș Crăciun, roata panoramică, trenulețul turistic, patinoarul.

Târgul de Crăciun este deschis în Piața Mare până în data de 2 ianuarie 2024, iar în curtea Muzeului Național Brukenthal până în 27 decembrie 2023. 

© Târgul de Crăciun

Programul este de luni până vineri între orele 11.00 și 22.00, iar sâmbăta și duminică între orele 10.00 și 22.00.

 

© Târgul de Crăciun
© Târgul de Crăciuncomentarii
8 comentarii

Curtea de la Brukenthal arata superb! E un loc foarte frumos!
Sibian
19.11.2023 08:43
Ce treabă are Nașterea Domnului cu Dl. Bruckental?
Un cititor
19.11.2023 14:07
Aici nu e vorba de dl Brukenthal, e vorba de curtea Palatului ridicat de el in Sibiu!
un cititor in carti de joc
19.11.2023 20:58
Mai trebuie doza 5?
hahaha
20.11.2023 00:36
Ce idioti misuna pe-aici.
Brukenthal, si-a las palatul averea si tablourile noua sibienilor, pe gratis. Este mare lucru.
20.11.2023 08:41
ca sa fim exacti, NU le-a lasat direct sibienilor sau umanitatii, ci etniei germane: "Prin fidei comiss, întreaga avere a baronului era transmisă din generație în generație unui singur moștenitor universal, iar când ultimul moștenitor masculin nu va mai fi, întreaga avere să treacă în posesia Gimnaziului Evanghelic". Pe langa ca era sovin (asuprind si taind drepturile iobagilor romani) mai era si misogin, disconsiderandu-si urmasii de sex feminin.
testament Brukenthal misoginu' si sovinu
20.11.2023 09:47
Cand vine adevarata sarbatoare a nasterii Domnului --oamenii sunt plictisiti de atat gargara fara rost -- de sarbatoarea CRACIUNULUI NU SE FACE PUBLICITATE LA BAUTURI SI MANCARE CI LA POST SI RUGACIUNE SI MULTUMIRI PENTRU SALVATORUL OMENIRII-- un mar frumos pe din afara dar plin de viermi -- bun de aruncat asta a ajuns societatea romana astazi
20.11.2023 19:54
Chiar trebuia primăria Sibiului sa închidă târgul de Crăciun, cică, în pandemie???
Unele orașe au închis, altele nu......
Primăria germană a Sibiului a închis..... Ticăloșie sau prostie...... Nici nu contează......
Și uite asa dispare și forumul german din Sibiu.
Sibianul 44
23.11.2023 03:51
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA