Tribuna
S-a anunţat rece dar va fi cald. Cu ceva ploaie. Asta pentru că săptămâna trecută s-a anunţat cald şi a fost rece
Dumitru CHISELIŢĂ
740 vizualizari
S-a anunţat rece dar va fi cald. Cu ceva ploaie. Asta pentru că săptămâna trecută s-a anunţat cald şi a fost rece
Chiar dacă prognozele de săptămâna anterioară anunţau că va urma o perioadă rece, ca de februarie dar nu chiar ca de iarnă, se pare că va fi exact spre invers. Va fi (ceva mai) cald nu exagerat chiar dacă o să vedeţi gleznuţe, bermude, mini-uri, burţi goale şi adidaşi pe stradă. Aceasta (zic de vreme, nu de modă) compensează prognoza de data trecută, când se spunea că va fi mai cald, dar a fost ceva mai rece. Ce să mai zic, e ca în legea lui Ohm: Ohm trăi şi Ohm vedea. Concret şi ca să nu o mai lungim, uite cum va fi:

Luni, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros. În cursul zilei, izolat în zonele înalte de munte vor fi condiții de ninsori slabe, iar în cursul nopții pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte slabe, mai ales ploi în zonele joase, iar la munte mai ales ninsori. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare în zonele montane înalte seara și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 10 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Marţi, vremea se va menține relativ caldă. Cerul va fi temporar noros. Ziua local va ploua, iar noaptea pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte. La munte precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare în cursul zilei la altitudini de peste 1500 m și trecător sub formă de ploaie sau lapoviță la altitudini joase, iar noaptea pe arii mai restrânse va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare în zonele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 1 grad. Izolat vor fi condiții de ceață.

Miercuri, vremea se va menține relativ caldă. Cerul va fi variabil, temporar noros. Pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte local precipitațiile vor fi mixte, mai ales ninsori la peste 1500 m. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în zonele joase, iar la munte cu intensificări în special în zonele înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 10 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Izolat vor fi condiții de ceață.

Joi, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Vântul va sufla în general moderat, iar la munte va prezenta intensificări mai susținute. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele

În weekend, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă. Pe arii restrânse se vor semnala ploi.

Prognoza meteo ne-a fost oferită de meteorologul Halada Szilard, de la CMR Transilvania Sud Sibiu.


comentarii
1 comentarii

Din cauza asta este vremea probabila. Pentru ca predictia vremii este doar ceva mai precisa decat abureala pe fata a horoscopului. Toata stiinta si tehnologia lumii moderne intrate in era intelighentiei artificiale atat a reusit sa "prezica": vremea probabila. Cu o probabilitate ce variaza intre zero si undeva la 50% Ai sanse mai mari de reusita daca dai cu banul. Dumnezeu are un sens rafinat al umorului. Le da peste nas la experti cand se asteapta mai putin :)
Doctoru'
18.02.2024 17:58
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA