Tribuna
Sevis
Rută nouă spre Billund, Danemarca începând cu luna noiembrie 2021 de la Sibiu. Două zboruri săptămânale
Rută nouă spre Billund, Danemarca începând cu luna noiembrie 2021 de la Sibiu. Două zboruri săptămânale

RyanAir anunţă deschiderea unei noi rute de la Sibiu spre Billund, Danemarca începând cu luna noiembrie 2021. Noua rută va fi operată cu 2 (două) frecvențe săptămânale în zilele de luni și vineri. Biletele către această nouă destinație au fost deja puse în vânzare pe website-ul companiei aeriene.

În ciuda contextului pandemic actual și a provocărilor fără precedent cauzate de acesta, eforturile continue și angajamentul asumat de întreaga echipa a aeroportului sibian față de comunitatea deservită se concretizează în noi oportunități de călătorie.

Reamintim faptul că, noul partener al aeroportului sibian va lansa în anul 2021, 4 (patru) noi rute spre: Veneția – 1 iunie, Bologna – 2 iulie, Corfu – 3 iulie și Billund – 1 noiembrie oferind noi oportunități de călătorie accesibile pentru pasagerii săi.

  • „Conectarea cu destinațiile europene rămâne o prioritate pentru Județul Sibiu. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest nou zbor de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Un comportament responsabil din perspectiva pandemiei ne va ajuta să păstram aceste conexiuni și să dezvoltam altele noi”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.
  • „Suntem convinşi că noua rută se va bucura de aprecierea pasagerilor sibieni şi a celor din întrega regiune. Vom continua această dinamică și vom răspunde cu aceeași exigență angajamentului de a conecta Sibiul de mari orașe europene”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Potrivit ryanair.com, preţul unui zbor este de 29 de euro de persoană în luna noiembrie. În preajma sărbătorilor de iarnă tariful ajunge la 53 de euro de persoană. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia