Tribuna
Romgaz oferă aproape 4 milioane de lei pentru extinderea Secției Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Sibiu
Vasile ANTIPA
2583 vizualizari
Romgaz oferă aproape 4 milioane de lei pentru extinderea Secției Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Sibiu

3.980.000 lei este valoarea sprijinului financiar oferit de către Romgaz Mediaș către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru extinderea şi dotarea secţiei clinice Anestezie Terapie Intensivă în vederea pregătirii pentru tratarea pacienţilor COVID 19.

Contribuţia financiară prezentă continuă seria de sprijin financiar pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu care a beneficiat în ultimii trei ani de sume pentru achiziţia de echipamente şi aparatură medicală secţia Oftalmologie, secţia Anestezie Terapie Intensivă şi Cardiologie II, de circa 2.600.000 lei.

“Continuăm lupta împotriva noului tip de coronavirus prin investiții constante pentru sănătatea comunităţii locale! Am decis să alocăm aceşti bani pentru a susţine personalul medical şi pentru a-i ajuta pe pacienţii afectaţi de COVID-19. Suntem alături de autorităţile locale, de administraţia centrală şi de toţi factorii implicaţi la nivel naţional pentru că, doar împreună, prin coagularea eforturilor, putem să depăşim această perioadă de criză.

Pe aceasta cale doresc să mulţumesc în mod special Preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu şi Directorului Spitalului Judeţean pentru buna colaborare şi implicare în susţinerea comunităţii locale. Exemplul domniilor lor este unul de urmat! Trebuie să schimbăm paradigma şi să ne asigurăm că investiţia constantă, susţinută în sănătatea comunitară va continua pe termen lung. Este momentul să investim mai mult în sănătate pentru a putea oferi un climat propice dezvoltării generaţiilor viitoare.

În perioada următoare vom susține și alte unități medicale care au nevoie de tot suportul în această luptă cu un inamic nevăzut, dar redutabil”, a spus Adrian Volintirul, directorul general Romgaz Mediaș.

Romgaz a mai oferit o sponsorizare de 1,5 milioane de lei și pentru Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Mediaș, bani care vor fi folosiți pentru achiziționarea de ventilatoare mecanice, defibrilatoare, și aparate pentru monitorizarea funcțiilor vitale și paturi multifuncționale.

De la începutul declanşării stării de urgenţă, Romgaza sprijinit Crucea Roşie Română pentru a achiziţiona şi distribui 1.000.000 de măşti medicale pentru protecţia împotriva COVID-19 şi a intensifica efortul de combatere a răspândirii noului Coronavirus pe teritoriul României, prin amplificarea campaniei naționale de informare și conștientizare a populației privind metodele de prevenire a infectării cu noul COVID-19.

comentarii
2 comentarii

Sa dea și la Mediaș !
Un cetatean
31.03.2020 20:26
Felicitari!
Eu
01.04.2020 16:11
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA