Continental
Tribuna
Romgaz a dat asigurări că preţul gazelor nu va creşte după liberalizarea pieței
Laura BUCIU
616 vizualizari
Romgaz a dat asigurări că preţul gazelor nu va creşte după liberalizarea pieței

Societatea Romgaz a dat asigurări că prețul gazelor nu va crește după liberalizarea pieței, din 1 iulie 2020. Potrivit unui comunicat de presă al companiei, nu există niciun motiv real ca după liberalizarea pieţei să existe creşteri de preţ. Mai mult, Romgaz anunţă că începând cu data de 1 iulie va continua să asigure cantitatea necesară aprovizionării cu gaze atât pentru furnizorii consumatorii casnici, cât şi pentru clienţii industriali.

„Romgaz continuă politică de dezvoltare şi implicare pe piaţă de furnizare gaze pentru ambele categorii amintite anterior. Interesul nostru de a rămâne un jucător activ şi implicat este manifestat prin acţiunile şi politicile investiţionale pe care le avem, continuând să fim preocupaţi de siguranţă în furnizare şi de dezvoltarea pieţei româneşti de gaze naturale”, a declarat Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

Preţurile gazelor au fost limitate de OUG 114/2018. Din 1 iulie 2020, tarifele nu vor mai trebui aprobate de autoritatea de reglementare în domeniul energiei. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia