Tribuna
România redescoperită prin Viaţa la Pozitiv
România redescoperită prin Viaţa la Pozitiv

În vremuri  în care suntem asaltaţi de personaje cu profil moral dubios, de indivizi „certaţi” cu limba română şi de evenimente cu pretenţie de mare ştire, mai există şi semeni care, cu o admirabilă consecvenţă, propun demersuri curative pentru rănile societăţii contemporane şi creează borne menite a împiedica rătăcirile (de sens, de sine, de esenţă).
Este şi cazul promotorilor Programului Educaţional Internaţional „Viaţa la Pozitiv” – un concept educaţional curajos, inovator şi necesar – derulat de Asociaţia „Positive Life” şi de Colegiul Tehnic „Independenţa” Sibiu.
Lansarea ediţiei a VII-a Viaţa la Pozitiv s-a desfăşurat în cadrul primitor al Complexului Naţional Muzeal „Astra” din Dumbrava Sibiului şi a beneficiat de prezenţa elevilor, voluntarilor şi cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic „Independenţa” Sibiu, Liceul de Artă Sibiu şi Şcoala Gimnazială nr. 3 Cisnădie.
Tema generică a anului 7 – „Misiuni pozitive: redescoperim România” – este în concordanţă şi cu valenţele promovate de „Centenarul României Mari”.
Pentru cele 44 de Grupuri de Voluntari Pozitivişti din întreaga ţară şi Republica Moldova, sunt propuse un număr de 16 proiecte (misiuni pozitive). Detalii privind misiunile pozitive ale ediţiei 7, aici: www.viatalapozitiv.wix.com/editia7.

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA