Continental
Tribuna
România „exportă” din nou forță de muncă în Germania. 280 de muncitori pleacă la Baden Baden de pe Aeroportul Sibiu
România „exportă” din nou forță de muncă în Germania. 280 de muncitori pleacă la Baden Baden de pe Aeroportul Sibiu

Două zboruri charter cu 280 de muncitori sezonieri vor pleca din Sibiu, cu destinația Baden Baden, Germania, în cursul zilei de vineri.  Prefectura Sibiu a anunțat că cele două zboruri programate pentru vineri de pe Aeroportul Internațional Sibiu spre Baden Baden, Germania, vor decola în cursul zilei.

„Primul zbor se va efectua la ora 15.00 având la bord un număr de 185 de pasageri. Al doilea zbor se va efectua la ora 18.00 având la bord un număr de 95 de pasageri”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Întrebată dacă cele două curse charter vor duce în Germania muncitori sezonieri, Ștefan a răspuns afirmativ.

O altă cursă charter, spre Germania, a plecat joi, cu 89 de pasageri la bord, muncitori sezonieri, destinația fiind Dusseldorf.

comentarii
5 comentarii

Asta nu e export baaa.....asta e un schimb comercial.....pentru fiecare roman plecat la munca in vest primim 3 carcase de porc....sau nu murim de foame...sa facem grătare...sa nu poluam (fertilizam bio) mediul înconjurător cu dejecții de porc care miros insuportabil.........habar nu aveți....
gica
10.04.2020 14:40
Ce sa faci, Romanu munceste mai cu drag pamantul altuia pe salariu minim , decat pamantul propriu.
Goguta
10.04.2020 15:52
O mizerie, au venit in tara ca sa creeze probleme si acuma pleaca. Unde e distantarea sociala daca toti stau la gramada, oameni efectiv inconstienti si de asemenea inconstienti cei care au permis acest lucru. Autoritatile dorm si apoi ne imbolnavim de spitalele nu vor mai face fata.
Dog
11.04.2020 10:46
mare dreptate avetzi,
e ceva ne mai pomenit,
au ajuns romäni, sclavii europei de vest?
cetatzean,
11.04.2020 22:36
ar trebuii ca totzi romäni si nu numai, ci totzi cei care au provenientza est europeana sa sfideze si sa refuze consumul de capsuni si spargel cules de cetatzeni est europeni,
trezitziva la realitate
cetatzean,
11.04.2020 22:41
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia