Tribuna
Sevis
RINO Rent a Car - soluția eficientă de închiriere auto pentru călătorii
RINO Rent a Car - soluția eficientă de închiriere auto pentru călătorii

Știm deja faptul că tehnologia a luat amploare în ultima perioadă în mai toate domeniile de activitate. Avem nevoie să ne eficientizăm timpul, să economisim bani și să apelăm la soluții salvatoare atunci când avem nevoie.

 

Tot mai multe persoane, în special cele care călătoresc cu un mijloc de transport aerian, optează în ultima perioadă pentru masini de inchiriat aeroport Cluj sau din alte zone ale țării și asta pentru că au parte de mai multe avantaje oferite de serviciile rent a car.

Perioada de vară se apropie cu pași repezi și cum restricțiile s-au mai relaxat, tot mai mulți români se întorc acasă în vacanță. Timpul este destul de scurt, iar vacanța alături de cei dragi nu durează mai mult de 2 săptămâni, de aceea cei mai mulți aleg să călătorească cu avionul pentru a-și eficientiza timpul. De asemenea, varianta de a opta pentru firma de inchirieri auto Cluj RINO este din ce în ce mai întâlnită.

 

RINO Rent a Car - compania care îți asigură transportul oriunde dorești să călătorești

RINO Rent a Car este o companie din ce în ce mai cunoscută pe nișa de rent a car, care dă dovadă de seriozitate și promptitudine în fața clienților. RINO oferă publicului larg o serie de beneficii pentru cei care călătoresc și care preferă mașinile închiriate în detrimentul mijloacelor de transport în comun.

 

Avantajele companiei RINO Rent a Car

Compania asigură atât predarea, cât și preluarea la aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca sau orice locație din interiorul orașului. Flota de mașini este una destul de largă și oferă clienților ocazia de a călători în siguranță și confort.

 

Dacă discutăm despre calitatea mașinilor, aceasta primează, deoarece sunt dotate full option și funcționează impecabil. RINO Rent a Car oferă publicului interesat unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț. În plus dispun de oferte și promoții speciale în funcție de sezon.

 

Chiar și cei de altă naționalitate pot închiria cu ușurință o mașină din cadrul companiei RINO Rent a Car, deoarece se poate comunica cu echipa în 3 limbi străine, respectiv engleză, maghiară și germană. Echipa stă la dispoziția clienților 24/7, deci pot fi contactați oricând.

 

Dacă se întâmplă să anulați rezervarea, nu se percepe niciun cost din partea companiei. Faptul că oferă consultanță pentru fiecare client în parte este un alt avantaj important, pentru că vă poate ajuta să alegeți mașina de care aveți nevoie.

 

Cât de avantajoase sunt serviciile de rent a car

Faptul că tot mai multe persoane apelează la astfel de servicii, ne dă de înțeles că prezintă o serie de avantaje. Astfel că putem economisi bani atunci când alegem opțiunea de a închiria o mașină, decât să apelăm la firmele de taxiuri. Ne putem încadra într-un buget ales de noi, în funcție de deplasările pe care le facem.

Economisim timp prețios. Este mai cu seamă o opțiune mai rapidă de a alege rent a car în favoarea mijloacelor de transport, pentru că nu mai este necesar să ne modificăm traseul în funcție de autobuz. Confortul este cel care ne oferă o călătorie plăcută și în siguranță, pentru că volanul este în mâinile noastre, la fel și butoanele pentru full option.

Pentru mai multe detalii cu privire la mașinile și serviciile oferite de RINO, puteți accesa pagina rino-rent-a-car.ro.

Date de Contact:

contact@rino-rent-a-car.ro

+40 747 725 134 / +40 744 673 954.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia