Tribuna
Revelion în Sibiu: de la 250 de lei în club la 700 de lei la restaurant
Laura BUCIU
3422 vizualizari
Revelion în Sibiu: de la 250 de lei în club la 700 de lei la restaurant
© Razvan NEGRU

Fiecare petrece Noaptea dintre ani așa cum își dorește, dar și în funcție de buget. Dacă unii preferă să meargă în Piața Mare și să se bucure la miezul nopții de programul evenimentelor publice, alții aleg să rămână cu prietenii acasă. Unii, însă, așteaptă cu nerăbdare petrecerile organizate în restaurantele, cluburile și barurile din centrul Sibiului și nu numai. Sibiul e un oraș turistic unde prețurile sunt destul de mari și în timpul anului, așa că petrecerea de Revelion nu face notă discordantă.

 

250 de lei la club, 700 de lei la restaurant

 

Petrecăreții au posibilitatea să meargă la un cunoscut restaurant din centru, unde masa de Revelion costă 699 de lei de persoană sau la alte locații similare unde prețurile variază între 450 și 600 de lei.

Pentru cei care își doresc mai multă petrecere și mai puține preparate culinare sofisticate, cluburile s-au pregătit să le facă pe plac. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de locuri din Sibiu îi așteaptă pe cei care doresc „vip acces” cu bufet suedez, candy bar, fructe, șampanie și foc de artificii. Prețul este de 350 de lei pentru noaptea de Revelion. Cei care au „general acces” plătesc doar 250 de lei. Atmosfera va fi întreținută de un DJ cunoscut. Tot 250 de lei vor plăti și cei care vor petrece Noaptea dintre Ani la un alt club din centrul Sibiului. Aici vor fi la „butoane” doi DJ, care vor asigura distracția din cea mai lungă noapte.

 

În Sibiu, prețuri ca în Cluj-Napoca

 

În Cluj-Napoca, unul dintre cele mai scumpe orașe din țară, găsim prețuri apropiate de cele din Sibiu. De exemplu, într-un club din centrul orașului, clienții vor plăti în noaptea de Revelion 390 de lei. Seara va începe la ora 21:00 şi se va prelungi cu muzică, dans, distracţie, bar şi bufet nelimitate, până dimineaţa, la doar câțiva metri de artificiile de la miezul nopții din centrul Clujului. Dacă vrei un revelion cu priveliște deasupra orașului de pe Someș, poți alege un restaurant unde prețul este de 600 de lei pentru o persoană.

Un Revelion la malul mării, într-un restaurant sau club din Constanța, costă între 350- 450 de lei și oferă, în general, trei feluri de mâncare, free bar, dar și candy bar. În plus, restaurante au și numeroase surprize pentru clienții lor: tombole, cabină foto, muzică live.

În București, la unele dintre restaurantele din Centrul Vechi, care oferă petreceri tematice, tarifele oscilează între 399 și 599 de lei, fiind incluse bufetul suedez, băutura și muzica mixată de un DJ.

Pentru turiștii pretențioși, care prețuiesc luxul, hotelurile din Sibiu oferă pachete cu trei nopți de cazare, mic dejun, cină festivă de Revelion și brunch la prețuri cuprinse între 400 și 1000 de euro. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA