Tribuna
Revelion în Piaţa Mare: Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu trec Sibiul în 2024!
Revelion în Piaţa Mare: Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu trec Sibiul în 2024!

Sibiul se pregătește pentru o adevărată Poveste de Iarnă, în noaptea trecerii dintre ani. Asociația Events for Tourism organizează o nouă petrecere de Revelion, în Piața Mare, invitați fiind Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu.

În noaptea dintre ani, scena ce urmează să fie montată în Piața Mare va fi gazda unui spectacol inedit, intitulat Poveste de Iarnă. Programul își propune să transmită publicului prezent în Piața Mare un val de emoții pozitive la sfârșit de an, pus în scenă de artiștii Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu, printr-o producție special creată pentru acest moment. Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu, din Republica Moldova, împreună cu o orchestră folclorică, au inițiat o colaborare inedită, un spectacol cu muzică și lumini având un efect emoțional inedit. 

Proiectul muzical inițiat de cele două formații muzicale din Republica Moldova se bucură de un mare succes atât în mediul online, cât și la spectacolele live. Cântecele interpretate de cele două trupe au înregistrat milioane de vizionări pe YouTube și platformele de audio streaming. Această colaborare unică, între Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, servește drept punte între trecut și prezent, între tradiție și modernitate și își propune să trezească în sufletele ascultătorilor acea flacără vie a identității naționale și a apartenenței la un spațiu cultural și spiritual comun.

Spectacolul artiștilor din Republica Moldova va avea o durată de 120 de minute și va începe în jurul orei 22:30. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme. Scena pe care va avea loc concertul de Revelion va fi montată în Piața Mare, în apropierea clădirii Primăriei Municipiului Sibiu, iar o parte dintre căsuțele din Târgul de Crăciun vor fi demontate pentru acest eveniment, pentru a oferi publicului spațiu suficient ca să se bucure de un spectacol inedit la trecerea dintre ani.

Poveste de Iarnă, spectacolul de Revelion din Piața Mare, este un eveniment organizat de Asociația Events for Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.comentarii
3 comentarii

Eu zic așa: să puneți taxe nu numai pe parcările publice, ci și pe cele private, din curțile oamenilor.
Apoi taxe pe câini și pisici.
Apoi taxe pe mersul pe jos.
Ca să aveți cu ce să-i plătiți pe măscăricii ăștia care fac prostimea să râdă și să danseze.
Un cititor
10.12.2023 04:30
De acord cu "un cititor"!
Corny
15.12.2023 12:18
Taxe pe parcarile din curti sunt decand lumea ( taxe de propietate care la oras sunt mari si babane ) ce a mai ramas de taxat ? -- asa cum spui - mersul pe jos-, taxe pe respiratie , taxe pentru timpul de dormit- astea au mai ramas iar cand si astea vor intra in lucru si nu ajung -- atunci vor trece la taxat pe cei din cimitir fiindca prea mult dorm- somnul de veci--- un cititor -citeste si se cruceste
17.12.2023 19:55
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA