Tribuna
PNL
REVELION 2024 LA VERSAILLES SIBIU. Concerte, DJ și meniuri deosebite
REVELION 2024 LA VERSAILLES SIBIU. Concerte, DJ și meniuri deosebite

„Versailles” încheie anul cu stil și strălucire și invită clienții să petreacă o noapte memorabilă, căci a pregătit momente extraordinare pentru a sărbători în stil mare trecerea în noul an.

Concerte Live:

Nicole Cherry & Band : O voce incredibilă și un sunet captivant. Nicole Cherry și trupa sa vor oferi un spectacol de neuitat.

Jay Ko: Un artist cu energie debordantă și hit-uri care vă vor face să dansați până la primele ore ale dimineții.

DJ SET:

DJ Nicolae Scorvelciu: Nic Scorvelciu va prelua comanda pupitrului și vă va ține în mișcare cu selecția sa eclectică de muzică.

 

Bilete:

Biletele sunt disponibile la prețuri speciale, dar numărul lor este limitat. Asigură-ți locul la cea mai așteptată petrecere de Revelion.

https://www.buonavista.ro/eveniment/revelion-2024

 

Zona VIP: 600 lei

Zona A: 450 lei

Zona B: 400 lei

Zona C: 350 lei

 

Early Booking (până în 8 decembrie 2023): 50 lei DISCOUNT

 comentarii
2 comentarii

Si eu credeam ca Sibiul e in romanica --- franta?? oare netotul ala care a pus numele e roman sau cioara -- mama ei -- de patriotism-- tare saraca tre sa fie tontolina din poza nu are banuti sa-si cumpere un sutien??
21.11.2023 23:26
de 8 martie am platit bufet si era goala masa de la inceput! nici un bob de strugure nu am mancat de banii platiti si nu ai cu cine sa vorbesti pleci acasa cu gandul la covrigii de la Simpa!stai la coada o ora sa iti iei un bilet cu care apoi mai stai o ora la coada sa iti iei bautura!cine a fost stie ce vorbesc. stati acasa
fost client
28.11.2023 12:11
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica