Tribuna
REVELION 2023 la Versailles weddings & events Sibiu, cu Alina Eremia & Band, Grasu XXL și DJ Nicolae Scorvelciu
REVELION 2023 la Versailles weddings & events Sibiu, cu Alina Eremia & Band, Grasu XXL și DJ Nicolae Scorvelciu

Cei care vor să petreacă seara dintre ani într-o atmosferă magică, să se bucure de artiști renumiți, mâncare extraordinară și o atmosferă unică, sunt așteptați la Versailles weddings & events Sibiu, la REVELION 2023 - Empire state of mind.

„Alături de ALINA EREMIA & BAND, GRASUXXL si Dj NICOLAE SCORVELCIU ți-am pregătit un super REVELION ca să uiți de 2022 și să întâmpini 2023 cu noi planuri, gânduri mai bune și distracție mai mare”, spun organizatorii.

 

Detalii: https://www.buonavista.ro/eveniment/revelion-2023


INFO/REZERVARI: +40 733 947 286 // 0733947287

 

Despre Versailles weddings & events Sibiu

 

Versailles weddings & events este amplasat la doar un kilometru de Muzeul Civilizației Populare Astra, pe drumul către Cisnădioara, şi se întinde pe o suprafață de peste 20.000 mp. Dispune de trei locații pentru evenimente: de maxim 1500 persoane, 150 persoane, respectiv 50 persoane; peste 4000 mp spații verzi, zone lounge, terase acoperite, ponton pe lac, spații de joacă pentru copii și terenuri de sport.

Locaţia dispune de o bucătărie profesională, de un oficiu pentru ospătari complet utilat, de o toaletă încăpătoare şi modernă, garderobă iar salonul dispune de aer condiţionat şi căldură.

„Profesionalismul, experiența și pasiunea pentru gastronomie ne permit să vă propunem meniuri gustoase din bucătăria tradițională și din cea internațională, servite de un personal cu un înalt grad de calificare, ce garantează un serviciu elegant, sofisticat și impecabil, în care fiecare proiect se transformă într-un eveniment perfect”, spun reprezentanții Versailles weddings & events.

 

 

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA