Tribuna
SEVIS
Reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție și și-a amenințat soția, lăsat liber de procuror
Reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție și și-a amenințat soția, lăsat liber de procuror

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reținut de polițiști, pentru că a încălcat ordinul de protecție emis pe numele lui de instanță, la solicitarea soției, pe care o amenința. Procurorul de caz a decis, însă, că  fapta bărbatului nu este atât de gravă și l-a lăsat aproape liber: a fost pus sub control judiciar.

„La data de 19 februarie, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu, Compartiment Poliția de Proximitate, au reținut un sibian în vârstă de 38 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecție. În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul lunii februarie, prin intermediul aplicațiilor de socializare online, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa (trei acte materiale), aceasta din urmă beneficiind de un ordin de protecție emis de instanță”, spun polițiștii. 

Față de sibian s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță.

În 20 februarie, însă, procurorul de caz a dispus aplicarea față de bărbat a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției municipiului Sibiu.

Reținem, însă, că deși avea un ordin de protecție emis de instanță, pentru a ține la distanță agresorul, în Cartierul Arhitecților a avut o crimă, pentru că, la fel ca și în acest caz, agresorul nu a ținut cont de ordinul emis de judecători, find lăsat liber. (L. B.)

 

comentarii
1 comentarii

Cand o sa ajungem ca procurorii si judecatorii sa raspunda pentru decizile luate mai vorbim, pana atunci cum le-o fi norocul.
Sorin
22.02.2021 14:51
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia