Tribuna
Restricții în trafic pentru procesiuni de Rusalii și reuniuni la Sibiu
Restricții în trafic pentru procesiuni de Rusalii și reuniuni la Sibiu

Mai multe parcări vor fi închise, iar traficul va fi restricționat pe unele artere importante ale Sibiului, în perioada următoare, pentru care Comisia de Circulație a aprobat o serie de restricții în trafic.

În data de 13 iunie, la Instituția Prefectului Județului Sibiu de pe strada Andrei Șaguna va avea loc cea de-a XXII-a ediție a Comisiei guvernamentale româno-germane pentru problematica etnicilor germani din România. Pentru buna desfășurare a acestui eveniment cu participare la nivel înalt, în urma unei solicitări din partea Instituției Prefectului, Comisia a aprobat eliberarea a 25 de locuri de parcare în parcarea de pe strada Mitropoliei, pe tronsonul dintre străzile Andrei Șaguna și Ioan Lupaș în ziua de joi, 13 iunie, în intervalul orar 00.00-17.30, transmite Primăria Sibiu.

În zilele de 15 și 16 iunie vor avea loc manifestări religioase ale membrilor „Oastea Domnului” prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor.

Participanții la procesiune vor parcurge pe jos traseul pe care vor ocupa o bandă de circulație.

Procesiunea de sâmbătă 15 iunie, de la ora 17.30 va avea loc pe traseul: str. Charles Darwin - str. Turismului - șos. Alba Iulia - str. Bastionului - str. Ioan Lupaș - str. Mitropoliei.

Duminică, 16 iunie, începând cu ora 6.30 procesiunea include traseul: str. Charles Darwin - str. Alpinismului - Șos. Alba Iulia - str. Tudor Arghezi - str. Transilvaniei - bulevardul Victoriei - str. Avrig - str. Octavian Goga - str. Bahluiului - Calea Dumbrăvii - Cimitirul Municipal.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în zona coloanei, avertizează reprezentanții municipalității.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia