Tribuna
Restricții în trafic pentru lucrările la canalizarea pluvială de pe strada Podului
Sorana MAIER
1179 vizualizari
Restricții în trafic pentru lucrările la canalizarea pluvială de pe strada Podului

Circulația rutieră pe strada Podului din Sibiu se va desfășura cu restricții până în luna octombrie, din cauza lucrărilor la infrastructură.

Contractul pentru amenajarea canalizării pluviale pe strada Podului a fost semnat în 2018 cu asocierea de firme Universal Business SA / SC Comtram SA / SC Aspire Design SRL pentru realizarea proiectării și pentru execuția lucrărilor efective, acestea fiind în curs în prezent.

Pentru desfășurarea în bune condiții a acestor lucrări la o adâncime de 3,5 metri în carosabil și cu tubulatură de mari dimensiuni, Comisia de Circulație a aprobat desfășurarea lucrărilor sub trafic, dar cu anumite restricții. Începând din 20 mai și până în 10 octombrie circulația vehiculelor cu masă mai mare de 3,5 tone este interzisă pe această stradă, cu excepția mijloacelor de transport public. Aceste autovehicule de mari dimensiuni vor putea ajunge în zona fabricilor din capătul străzii Podului utilizând DJ 106 Sibiu-Agnita, transmite Primăria Sibiu.

Autovehiculele mici pot circula în continuare pe stradă, dar în condiții de șantier, șoferii fiind rugați să circule cu atenție sporită.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia