Tribuna
Reprezentanţii RGE în vizită la Primăria Sibiu
Sorana MAIER
1594 vizualizari
Reprezentanţii RGE în vizită la Primăria Sibiu

Reprezentanți ai mai multor Regiuni Gastronomice Europene (RGE) care au deținut sau vor deține acest titlu în anii următori se află în aceste zile la Sibiu și au vizitat și Primăria orașului.

Gazda întâlnirii a fost primarul Astrid Fodor care, împreună cu ceilalți membri din Consorțiu, a urat bun venit președintelui Institutului Internațional pentru Gastronomie, Cultură, Artă și Turism, doamna Diane Dodd și reprezentanților regiunilor gastronomice europene din Finlanda, Irlanda, Catalonia, Portugalia, Slovenia, Olanda și Spania.

La întâlnire a participat și noul membru al Consorțiului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019: Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, reprezentată prin general de brigadă prof. univ dr. Inginer Ghiță Bârsan, rectorul și comandantul acestei Academii.

În următoarea săptămână, oaspeții din rețeaua RGE vor fi invitați să cunoască ceea ce s-a pregătit pentru programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, să guste din bunătățile regiunii, să vadă peisajele și să îi cunoască pe câțiva dintre cei care încă produc hrană în mod tradițional, adică pe micii producători, beneficiari ai acestui program. 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA