Continental
Tribuna
Reprezentanţii Programului „Sibiu, Regiune Gastronomică” despre acuzele aduse: „Fake news”
Laura BUCIU
910 vizualizari
Reprezentanţii Programului „Sibiu, Regiune Gastronomică” despre acuzele aduse: „Fake news”
Reprezentanţii Programului "Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană 2019" reacţionează după acuzaţiile din ultima perioadă şi spun că nu sunt şi nici nu vor fi implicaţi în "conflicte personale, profesionale sau de breaslă", iar ştirile tendenţioase le cataloghează ca "fake news".

"SRGE este un program de dezvoltare economică regională, a cărui derulare se bazează pe parteneri şi colaborare echitabilă. Sibiul a fost, este şi va fi un spaţiu deschis, orientat spre colaborare şi dezvoltare. Nu suntem şi nu vom fi implicaţi în conflicte personale, profesionale sau de breaslă. SRGE nu are bucătari principali sau asociaţii preferate şi invită pe toţi cei interesaţi să participe cu plus-valoare la proiectele noastre. Până acum, atât Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism din România, cât şi Asociaţia Culturală Euro-Est Alternativ au fost implicate în programele SRGE", au transmis reprezentanţii proiectului.
Potrivit acestora, în proiectele la care au participat, dr. Iulia Drăguţ şi chef Radu Zărnescu  s-au dovedit "parteneri de nădejde".
"Tuturor le mulţumim pentru colaborare şi le dorim mult succes în viitor, indiferent de numele asociaţiilor profesionale din care fac parte. În acelaşi timp credem că folosirea de către ANCBT a unui eveniment care aduce în centrul atenţiei internaţionale Sibiul şi România pentru a jigni persoane şi organizaţii este regretabilă şi arată mai degrabă lipsa de etică şi de probitate profesională din partea celor care o fac, alegând acest demers în locul învăţării lecţiei grele a cooperării, dar şi a competiţiei. Vrem pe această cale să mulţumim tuturor celor care au participat cu entuziasm la organizarea, promovarea şi derularea evenimentelor SRGE şi mai ales celor care se documentează temeinic înainte de a prelua ştiri "bombă", care sunt de fapt obişnuitele "fake news"", mai spun reprezentanţii Consorţiului.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia