Continental
Tribuna
Reprezentanții învățământului privat preuniversitar din centrul României s-au reunit la Sibiu
Reprezentanții învățământului privat preuniversitar din centrul României s-au reunit la Sibiu
Reprezentanții învățământului privat preuniversitar din centrul României s-au reunit, recent, la Sibiu, la Hotelul Ramada, pentru a discuta despre prioritățile și agenda pe care o vor urma în 2018. De asemenea, conducerea UNDIPPR a detaliat și realizările pe care le-a avut în anul precedent.

Aceasta este o întâlnire de lucru a UNDIPPR, una dintre primele organizații din România care s-a regionalizat. Am parcurs, până acum, cea mai mare parte a regiunilor ţării şi, către sfârşit, ne-am întrunit la Sibiu, pentru a transmite mesajul nostru instituţiilor de învăţământ particulare din judeţele regiunii de Centru. De asemenea, ne-am întâlnit pentru a le transmite celor implicați realizările pe care Uniunea le-a avut până la momentul de faţă”, a spus Radu Ștefănescu, președintele UNDIPPR, care a adăugat că factorii din învățământul privat preuniversitar au nevoie de o atenție deosebită și sprijin, în permanență.

La eveniment a fost prezent și Daniel Apetroae, vicepreședintele UNDIPPR – zona Centru, care a urat “Bun Venit!” tuturor celor prezenți.

În agenda întâlnirii de lucru au fost cuprinse dezbateri privind repartizarea pe județe a unităților de învățământ privat din regiunea Centru, învățământul privat liceal, exemple personale ale școlilor invitate, precum și alegerea Comitetului Director al Regiunii Centru. (A. M.)

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia