Tribuna
Sevis
Reparaţii punctuale pe Calea Dumbrăvii. Ce pregăteşte Primăria Sibiu pe tronsonul dintre bulevardul Mihai Viteazu şi strada Ludoş
Reparaţii punctuale pe Calea Dumbrăvii. Ce pregăteşte Primăria Sibiu pe tronsonul dintre bulevardul Mihai Viteazu şi strada Ludoş

Primăria Sibiu anunţă că marţi, 29 mai vor începe reparaţii punctuale ale defectelor apărute în carosabilul şi trotuarele de pe Calea Dumbrăvii. Reprezentanţii municipalităţii au dispus contructorului să înlocuiască stratul de uzură acolo unde este necesar și să repare bordurile care prezintă defecte. 

Lucrările vor asigura condiții mai bune de circulație pentru pietoni și autovehicule până la demararea proiectului de modernizare a acestei străzi.
În vederea reabilitării complete a străzii Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre bulevardul Mihai Viteazu și intersecția cu strada Ludoș, Primăria Sibiu a inițiat în această săptămână o procedură de achiziție pentru elaborarea documentației necesare lucrărilor de investiții. 

 


Proiectantul care va câștiga acest contract va oferi soluții tehnice pentru realizarea următoarelor obiective stabilite de Primăria Sibiu în urma analizării studiului de trafic elaborat:

  • * Reconfigurarea circulației și crearea unei benzi destinate mijloacelor de transport public
  • * Reamenajarea trotuarelor
  • * Realizarea pistelor pentru biciclete
  • * Modernizarea iluminatului public
  • * Resistematizarea zonelor de parcări
  • * Reabilitarea spațiului verde dintre trotuar și carosabil.
  • * Înnoirea mobilierului urban pe această stradă

După realizarea acestei documentații, Primăria Sibiu va depune proiectul în vederea obținerii finanțării din fonduri europene.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia