Tribuna
Reparații pe străzile Europa Unită și Turda, din Zona Industrială Vest
Reparații pe străzile Europa Unită și Turda, din Zona Industrială Vest

Primăria Sibiu începe reparațiile pe alte două străzi din Sibiu, strada Europa Unită (tronsonul dintre șoseaua Alba Iulia și strada Milano) și strada Turda (tronsonul dintre șoseaua Alba Iulia și fabrica Holcim), situate în zona industrială vest. Municipalitatea anunță faptul că temperaturile exterioare permit încă lucrul cu asfaltul pe timpul zilei, astfel că intervenția va avea loc în perioada 22 noiembrie – 10 decembrie.

Lucrările presupun înlocuirea stratului asfaltic de uzură și se vor desfășura fără închiderea circulației, dar cu restricționarea acesteia pe o singură bandă, în momentul turnării noului strat de asfalt.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în zona lucrărilor sau, dacă este posibil, să aleagă rute ocolitoare, pentru a se evita blocajele.

În ultimele două săptămâni au fost efectuate astfel de reparații pe străzile Calea Gușteriței (tronsonul dintre Podul Gării și giratoriul de la intersecția cu străzile Macaralei și Lazaret), str. D. Cantemir (între străzile Maramureșului și Bârsei), Islazului și Metalurgiștilor. Pe acestea s-a turnat deja asfaltul nou și se mai lucrează încă la ridicarea la cotă a capacelor de canal și la marcajele rutiere.

 

 

comentarii
1 comentarii

Vezi Str. Ana Ipatescu 23.!! Primaria face pentru Sibiu , ce fac locitorii propietari pt. Sibiu ,Poltia Locala sa ia mauri pentru respectarea Legi existente.!!!!
Proprietarii de clădiri, indiferent dacă sunt instituţii publice, persoane fizice sau juridice, vor avea obligaţia, prin lege, de a întreţine în stare corespunzătoare clădirile din proprietate, precum şi anexele acestora. Proprietarii vor trebui să cureţe faţadele locuinţelor şi construcţiilor aflate la stradă, să le tencuiască ori să le zugrăvească periodic şi să asigure inclusiv repararea imobilelor din proprietate,
Sanet
24.11.2021 15:57
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia