Tribuna
Sevis
Reparații capitale în mai multe zone din cartiere
Sorana MAIER
1222 vizualizari
Reparații capitale în mai multe zone din cartiere

Constructorii contractați de Primăria Sibiu vor începe, de săptămâna viitoare, și lucrările de reparații capitale în mai multe zone de blocuri din cartiere, după ce în  această săptămână au început lucrările de reparații pe strada Cibinului și Râului. Acestea includ modernizarea carosabilului, a trotuarelor și a spațiilor de parcare, precum și modernizarea iluminatului public și instalarea tubulaturii pentru coborârea cablajului metropolitan. 
Vor intra în reparații capitale zona de blocuri din Turnișor, suprafața fiind împărțită în două perimetre: zona Aleea Pajiștei – str. Iasomiei, cuprinsă între străzile Șos. Alba Iulia, str. Calea Turnișorului și str. Agricultorilor, zona de blocuri de pe Șos. Alba Iulia, cuprinsă între str. Grâului și str. E.A. Bielz.
Contractul încheiat cu SC Construcții SA SIBIU & SC Total NSA AG Construct SRL Sibiu are o valoare de 6 milioane de lei, termenul de finalizare fiind de 6 luni. Pentru zona de blocuri de la Gară, suprafața a fost împărțită în două perimetre: străzile Uzinei – Constituției - General Magheru și străzile Constituției - Abatorului - Aleea Țesătorilor – 9 Mai. 
Valoarea contractului încheiat cu SC Terra Building SA este de 3,11 milioane lei, iar termenul de realizare este de 4 luni.
Pentru zona de spatele blocurilor de pe strada Școala de Înot, în spatele bulevardului Vasile Milea până la inspectoratul județean de Poliție și în jurul blocurilor de pe strada Simion Mehedinți, termenul de realizare a lucrărilor de către constructorul SC Terra Building este de 3 luni, valoarea acestora ridicându-se la 3,11 milioane de lei, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia