Tribuna
Reparaţii pe fostul traseu de trafic greu
Sorana MAIER
2100 vizualizari
Reparaţii pe fostul traseu de trafic greu
* Lucrările continuă cu Rahovei şi sensul giratoriu de la intersecţia Semaforului, Ştefan cel Mare, Vasile Aaron * Parcarea pe Semaforului va fi interzisă pe perioada asfaltărilor, iar maşinile vor circula pe banda de parcare * Lucrările pe Rahovei se vor încheia zilele acestea *
"Au început lucrări ample de refacere a carosabilului pe fostul traseu al traficului greu, deja s-a finaliazat tronsonul Dima, se lucrează şi este aproape de finalizare tronsonul Rahovei şi urmează, în ordine, celelalte tronsoane", a anunţat ieri, în conferinţa de presă, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
Lucrările de refacere a asfaltului de pe străzile care au alcătuit traseul traficului greu continuă cu strada Rahovei şi sensul giratoriu de la intersecţia Semaforului, Ştefan cel Mare, Vasile Aaron. Pe strada Semaforului vor fi ridicate la cotă căminele de vizitare, înainte de refacerea asfaltului pe benzile de lângă ax.
Lucrările se vor face sub trafic, iar parcarea va fi interzisă pe perioada lucrărilor pentru ca maşinile să poată circula pe banda de parcare.comentarii
2 comentarii

Acum, dupa ce au terminat de asfaltat Dima si Rahovei (pana la piata) asfaltul e foarte valurit. Nu stiu cine receptioneaza lucrarea, dar mie mi se pare rea. In plus, pe Rahovei, sunt damburi in dreptul canalelor (zone unde cei care au asfaltat nu au decopertat stratul de asfalt). SPER SA MAI TOARNE UN STRAT, ALTFEL VA FI MAI RAU DECAT INAINTE!
Sofer
20.05.2011 08:17
Este cazul ca pe str. Dima sa se circule in ambele sensuri
sibian
20.05.2011 09:19
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia